Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
KerUr:
1.poziom twojego barter nie wpływa na cene tylko na wskaźnik czasowy okienka
2. Ceny zależą od rodzaju handlarza:
-armorer
-weponer
-medic
-all
dikajos:
dzięki wielkie za wskazówki :). postaram sięrealizować :)
Floodnik:
Barter wpływa na cenę u pewnych handlarzy, a u pewnych nie.
U tych, co nie wpływa, skupują/sprzedają oni zawsze za 100% ceny, oczywiście jeśli sprzedajesz u nich ten typ przedmiotów, którymi oni się zajmują(drugi, bronie etc.)
dikajos:
kurde wlasnie zabralem jako fellow jednego wastelandera i szlismy sobei spokojnie a tu nagle encounter. i mi ekran ladowania sie pojawil i nie zniknal... poczekalem 30 sekund i nacisnalem esc. zalogowalem sie znowu i patrze i ... leze trupem... moj kumpel tez. jemu sie nie zacielo i widziale jak nas zmasakrowano, ale mozecie jakos wyjasnic dlaczego ja tego nie widzialem? stracilem duzo swojego ekwipunku (dla mnei teraz naprawde cennego :( )
dikajos:
oo kolejna dziwna scena. poszedlem z kumplem do kopalni pod Junktown, wchodzimy a tam gosc w armorze rekruta bractwa wali w nas seria mowiac po angielsku: jestescie na naszej liscie PK, my nie lubimy PK, to rujnuje gre i jeszcze pare frazesow.
moze nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze ja ani razu nie zaatakowalem gracza, a moj kumpel dopiero zalozyl postac.
czemu on mogl nas tam bezkarnie wymordowac i jeszcze pisac frazesy jak niemcy w 39 o tym ze to my ich zaatakowalismy i on bedzie mordowal zeby ktos inny nie mordowal?
ps. gosc nazywal sie Katala Kuoma. uwazajcie na niego. i jeszcze "jakas" Michelle z nim byla
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version