Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (354/395) > >>

Aquare:
"- No item should require any book to be crafted" - Changelog 19/11/2010 Myślę, że to jest cały czas aktualne.

vilaz:

--- Quote from: Kombajn on January 04, 2011, 04:22:46 PM ---książki są potrzebne do craftingu właśnie...
jeśli zdobędziesz daną profesję to w FixBoy'u będziesz widział jakiej książki potrzebujesz. Można je kupić u bibliotekarki w Library, okolice boneyard.

--- End quote ---

Już nieaktualne. Patrz niżej changelog sprzed miesiąca

--- Quote ---Changelog 19/11/2010
November 19, 2010, 09:10:03 pm

FIXES:
- Fighting NPCs in Hub (Water Merchants)...

...blablabla... FEATURES...

CHANGES (WIP):
- No item should require any book to be crafted
--- End quote ---

Jak się ostatnio na 2238 logowałem (ze 2 tygodnie temu) to jestem pewien, że nie potrzebowałem First Aid book'a do craftowania zwykłego healing powder.

PS. W razie wątpliwości odpowiadałem Kombajnowi i zgadzam się z Aquare.

KerUr:
Wie ktos jakie pliki sa wymagane do opalenia Mappera FO , u mnie brakuje jakiegos egg.png i oldcostam.bmp

dikajos:
od czego poza moim poziomem handlu zaleza ceny u kupcow? zrobilem hunting rifle i u kupcow w hubie chca mi za nie dac 24 kapsle:O

vilaz:
% bartera wpływa jedynie na przedłużenie czasu handlu. Nie ma oddziaływania na cenę.

Cena zależy od tego czym się owi handlarze interesują.

Spis wszystkich handlarzy

Dobrze pokombinujesz to opchniesz wszystko i chwycisz w dodatku parę kapsli. Dla przykładu: Pan doktor Fung w San Francisco chciałby rzeczy należące do kategorii medykamentów (drugs) w zamian za kapselki, a ty ich nie masz. Ty masz za to parę spluw SG. Idziesz więc do Koleżanki Jenna na frachtowcu i sprzedajesz jej pukawki za dobrą cenę, w zamian za stimpacki albo weak healing powder. Potem wracasz do doktorka, który odkupi od ciebie wszelki medi-syf za dobrą kasę.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version