Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Unchained:
Wejście do miasta z bronią w ręku powoduje spadek reputacji? W ręce miałem szufle do gnoju :D. Non stop widzę ludzi z wyciągniętą bronią w Shady Sands. Nie sądzę żeby to mogło popsuć reputację. No i do mnie nikt nie strzelał. Czy jakiś doświadczony gracz mógłby to potwierdzić?
Teraz mi przyszło coś do głowy i może to o to chodziło. Wydaje mi się że wcześniej "zajrzałem" do zabitego gracza na bazarze w Shady Sands. Może to mi obniżyło reputację?
dikajos:
Nie chodzi o całe miasto a jedynie o część główną odgrodzoną murem. Jeśli wchodzisz tam z bronią to strażnicy ostrzegają Cię, a potem otwierają ogień.
Książki są niepotrzebne do robienia sprzętu? Bo właśnie kupiłem sobie 1 lvl craftera SMG i dostałem książkę. Nie przyda mi się i można po prostu przeczytac i podwyższy mi na stałe SMG? Czy mam ją zachować?
vilaz:
--- Quote from: dikajos on January 04, 2011, 02:26:57 PM ---Nie chodzi o całe miasto a jedynie o część główną odgrodzoną murem. Jeśli wchodzisz tam z bronią to strażnicy ostrzegają Cię, a potem otwierają ogień.
Książki są niepotrzebne do robienia sprzętu? Bo właśnie kupiłem sobie 1 lvl craftera SMG i dostałem książkę. Nie przyda mi się i można po prostu przeczytac i podwyższy mi na stałe SMG? Czy mam ją zachować?
--- End quote ---
Nie da się zwiększyć skilla książkami. W tym momencie są one całkowicie bezużyteczne.
dikajos:
czyli tę co dostałem mogę sobie powiesić na ściance namiotu ? :)
Kombajn:
--- Quote from: dikajos on January 04, 2011, 03:21:33 PM ---czyli tę co dostałem mogę sobie powiesić na ściance namiotu ? :)
--- End quote ---
książki są potrzebne do craftingu właśnie...
jeśli zdobędziesz daną profesję to w FixBoy'u będziesz widział jakiej książki potrzebujesz. Można je kupić u bibliotekarki w Library, okolice boneyard.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version