Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Floodnik:
Nie mamy tabeli, nie chcieli podać, więc Ci nie policzę. Przykro mi :P
Co do handlu, możesz wziąć od niego kapsle, ale nie wiem czy z oddawania kapsli dostajesz reputacje. Przy wymianie za itemy, po oddaniu tych itemów również zyskujesz reputację, ale próbowałem w jedną i w drugą ciągle ten sam przedmiot, nie wzrastało. W którymś miejscu to się kończy.
Zresztą za wiele nie wymienisz, bo tu chodzi o to, aby oddawać takie itemy, których dany handlarz nie ma - oddajesz je doktorkowi, on ci proponuje za nie bardzo mało $, ale w zamian zyskujesz dużo reputacji.
Trololo:
Rozumiem, dziekuje ;)
No coz nie policzysz a szkoda, ale moze developer powiedział maksymalna szanse? Albo moze szanse dla sredniej liczby 5. Tak czy siak nie wynajde 4 dodatkowych punktow by dodac do Endurance, a zadnego insta killa jeszcze nie widzialem :)
Dziekuje za pomoc.
dikajos:
nie wiem dlaczego ale wciaz idzie mi w dol karma w RNK... jedyne co robie wbrew ich woli to uciekam zamiast dac sie rozstrzelac ich karawanom. mam juz prawie -600... dupna sprawa bo zrobilem dopiero co namiot w okolicy a z tego co wiem nie mozna go zniszczyc i zbudowac gdzie indziej (w bezpieczniejszym dla mnie miejscu) drugiego.
jakies rady?
DocAN.:
zabierasz sprzet z namiotu , zbierasz nastepne 10 skor i idziesz z tym wszystkim pod hub albo VC i tam robisz nowy namiot
dikajos:
ale moge miec drugi namiot?? 2 na raz?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version