Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (346/395) > >>

SPaCe116:
Pisalem Ci pm wczesniej to nie odpisales.
Czekaj w NCR, podrzuce te skory

Krfawy gnuj:
kiedy ściągam uaktualnienia za pomocą ubdater'a wyskakuje mi takie coś
Receive data/scripts/client_parameters.dll 23903 bytes.
Unable to save file.
i konczy
co zrobiłem źle? co mam zrobić by to naprawić?

Trololo:
Je*nij w to porządnie i spróbuj jeszcze raz!

A tak na poważnie, utwórz folder "scripts" w folderze "data" w głownym folderze FOnline 2238.

Jak dalej nie będzie działać,usuń wszystkie pliki "cache" oprócz "default.cache" i folderu "cache" (Jeżeli jakiekolwiek są),  a także zmień w pliku konfiguracyjnym FOnline.cfg  linijkę "PatchDatPath" by wyglądała:
PatchDatPath=faction.zip

Floodnik:

--- Quote from: Trololo on January 01, 2011, 06:22:11 PM ---Instant Kill to 3% zawsze i wszedzie?

--- End quote ---
Podobno nie, to tylko przykład który podał jeden z developerów. Endurance wpływa na to, jak często otrzymujesz insta kille - tak więc z 1 EN będziesz dosyć często padał(zresztą i tak i tak :P), a z 10 EN już nie tak łatwo o insta killa.

Trololo:

--- Quote from: Floodnik on January 01, 2011, 10:02:04 PM ---Podobno nie, to tylko przykład który podał jeden z developerów. Endurance wpływa na to, jak często otrzymujesz insta kille - tak więc z 1 EN będziesz dosyć często padał(zresztą i tak i tak :P), a z 10 EN już nie tak łatwo o insta killa.

--- End quote ---

A tak dla postaci z 6 Endurance?

I następne pytanko:
Mam -375 repy w NCR. Wiem że mogę ją podbić do 1k handlem ale jak handlować? Czy wypali taki triczek ze daje kolesianie itemy o wartosci 10k w zamian za jej 10k kapsli, a potem kupuje spowrotem te itemy kapslami, i tak w kółko aż do 1k?
Czy jednak musze jej po prostu zaniesc duuuzo rzeczy i oddac za darmo?;/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version