Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (340/395) > >>

snkyf:
witam mam takie pytanko, jak uzyc namiotu :)

Aquare:
Zbierz 10 skór brahmina, kupując je lub zabijając brahminy. Idź do losowej lokacji (encountera) na mapie, lokacja musi być całkowicie pusta. Użyj nauki (podobnie jak w F2, używając tzw. "drop menu") na 10 skórach brahmina w twoim ekwipunku. Wiadomość zostanie wyświetlona i mapa przekształci sie w mapę namiotu. Przed założeniem namiotu warto się upewnić, że jesteś sam w encounterze.

Perteks:
Nie mam żadnego głosu w grze, przekopiowałem i zaznaczyłem folder z soundsami z fallouta, nie mam nic wyciszone, przeinstalowałem i nadal dupa. Jakieś rady ?

Wilk:

--- Quote from: Perteks on December 29, 2010, 06:56:26 PM ---Nie mam żadnego głosu w grze, przekopiowałem i zaznaczyłem folder z soundsami z fallouta, nie mam nic wyciszone, przeinstalowałem i nadal dupa. Jakieś rady ?

--- End quote ---

Czyli przekopiowałęś souds z Fallouta 2 do Folderu Data w folderze FOnline? Powinno to wyglądać Fonline/Data/Sounds
Sprawdz jeszcze ustawienie w Launcherze w zakładnce soudns sprawdz poziom głośności i zaznacz Global Sounds. Mam nadzieje że to pomoże.

Perteks:
Tak zrobiłem to wcześniej i nic to nie daje :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version