Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
KerUr:
RepAiR - wiem PROsi mówią rep, ale ja tylko błaznem jestem wiec mi to fruwa
Jedna traznzakcja za ok 10k u merchanta i masz 1k repa udanej nacji
I teraz moje pytanie jak wbic ponad te 1k repa ?
Wichura:
--- Quote from: KerUr on December 22, 2010, 05:46:11 PM ---RepAiR - wiem PROsi mówią rep, ale ja tylko błaznem jestem wiec mi to fruwa
--- End quote ---
Ja jestem nubem, to mówię/piszę "repair".
Sensowna ilość to 180% + tool w aktywnej łapie. Dla świętego spokoju można dobić do 200%, ale różnica w ilości niepowodzeń jest niewielka. Luck nie ma wpływu na skuteczność napraw.
Tool dodaje 50% skilla, Super Toolkit 100%, oba się zużywają po iluś tam naprawach. Ciekawe, że najszybciej "zżerają" Tool samochody - kilka fiknięć-kliknięć i nie ma.
Floodnik:
--- Quote ---I teraz moje pytanie jak wbic ponad te 1k repa ?
--- End quote ---
Należy najpierw wbić 1k reputacji na handlu, a potem dołączyć do tej frakcji.
nastrax:
witam. zainstalowałem dziś fonline na innym komputerze, niestety gra nie działa płynnie, a wręcz nie da sie grać. Fallout 2 za to chodzi bardzo płynnie. wiecie co może stanowić problem? w dodatku gdy włączam launchera wyskakuje błąd "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135)... "
Jeżeli chodzi o komputer jest to laptop procesor athlon 530 i 368ramu. Karta jakaś Mobility U1.
Bende wdzienczny jeśli Mi pomorzecie :'(
ps. Wesołych Swiąt
KerUr:
--- Quote from: Floodnik on December 22, 2010, 09:34:57 PM ---Należy najpierw wbić 1k reputacji na handlu, a potem dołączyć do tej frakcji.
--- End quote ---
Ok a jak dołączyć do NCR ?
PS Kilgoróś wybacz ale nawet twojej prowokacji nie zauważyłem do dzisiejszego wieczoru, marna podobnie jak ty sam
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version