Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Schwartz:
Właściwie to nie wiem, czy pathfindery dają teraz jakikolwiek przyrost. Nie idzie tego zauważyć w każdym razie :P
Wichura:
--- Quote from: KerUr on December 21, 2010, 06:43:27 PM ---nie przydają się wcale , tzn przyrost prędkości nie jet współmierny do pojazdów jak mniemam ?
prosiłbym o jakieś dłuższe wypowiedzi
Jaki jest warunek dobrego rapa broni ?
--- End quote ---
Pathfindery teraz to ponury żart. To mówię ja,który zawsze wybierał ten perk x2. Byle śmierdzące buggy za dosłownie parę k kapsli zasuwa szybciej niż mój główny ludzik z 201% outdoora i podwójnym pathfinderem. Więcej się nie nabiorę, po wipe biorę awarness i jakieś inne coś,byle nie pathfindera.
skejwen:
--- Quote from: Wichura on December 21, 2010, 07:50:23 PM ---Pathfindery teraz to ponury żart. To mówię ja,który zawsze wybierał ten perk x2. Byle śmierdzące buggy za dosłownie parę k kapsli zasuwa szybciej niż mój główny ludzik z 201% outdoora i podwójnym pathfinderem. Więcej się nie nabiorę, po wipe biorę awarness i jakieś inne coś,byle nie pathfindera.
--- End quote ---
Awarness? To co wczesniej brales na 3cim poziome?? :)
Wichura:
Strong Back oczywiście. Grając ludzikiem, który ma poniżej 100 kg udźwigu, czuję pewien dyskomfort. Flamernaja krasawica ma 67 i wydaje mi się to śmiesznie mało.
I nawet drugi Strong Back byłby lepszy zamiast tego nieszczęsnego Pathfindera.
KerUr - co to jest ten "dobry rap broni"?
Kilgore:
Pewnie po założeniu łańcuchów na szyje można mu odpowiedzieć na to pytanie.
Różnicę przy użyciu pathfinderów widać; zamiast 15 minut będziesz szedł 10 :D
To, że najgorszym samochodem porusza się szybciej niż na nogach, nie jest akurat jakoś specjalnie dziwne. To, że wprowadzony został element czekania podczas podróży przez worldmapę, też nie dziwi, a już szczególnie biorąc pod uwagę wszechobecne cooldowny na wszystko.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version