Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (332/395) > >>

vilaz:
Living anatomy dodaje +5 dmg za atak (nie za kulkę, w przypadku bursta naliczane na końcu +5dmg) oraz +20% doc'a tak jak pisze wiki. Jestem tego pewien, moja postać fastshoot'owa była pod living anatomy.

Red Dot:

--- Quote from: KerUr on December 18, 2010, 10:58:31 PM ---Działają
nie opłacalny - AC nie jest brane od uwagę w FO
Tak -  Living Anatomy    =   Doctor 60%    dodaje +10% to Doctor, +5 to damage to living creatures    

--- End quote ---

AC jest brane pod uwagę w FO. Perk imo słaby - są lepsze do wyboru.

LA - daje do końcowego DMG +5

nastrax:
a opłaca mi się wziąć Stonewall albo Quick Recovery zamiast Bonus HtH Damage?

Wichura:
Mając 10 EN i Stonewall podobno (podobno - nie mam takiego ludzika) nie można się przewrócić na cyce.
Bonus HtH Damage to takie Bonus Ranged Damage pod piąstki i koziki, niegłupie ale zwykła, analogowa dzida czy kastet ma po ostatnich zmianach wystarczająco ciekawe parametry i wolałbym Stonewall.

KerUr:

--- Quote from: Wichura on December 19, 2010, 01:02:20 AM ---Mając 10 EN i Stonewall podobno (podobno - nie mam takiego ludzika) nie można się przewrócić na cyce.
Bonus HtH Damage to takie Bonus Ranged Damage pod piąstki i koziki, niegłupie ale zwykła, analogowa dzida czy kastet ma po ostatnich zmianach wystarczająco ciekawe parametry i wolałbym Stonewall.

--- End quote ---

indeed ^^

Jeśli robisz koleszke pod Hth lub mele to kieruj sie critami, perki more crit, bet crit i co najmniej 6 luck (ale to tylko moje zdanie)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version