Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Profesorek:
--- Quote from: mambuk on December 16, 2010, 12:54:19 PM ---jak pozbyć się uzależnienia?
pojawiło mi się po użyciu pierwszy raz jeta i teraz nie wiem jak się wyleczyć...
--- End quote ---
teraz jesets narkusem xD kiedys adicty znikaly jak server padal, a jak teraz jest inaczej to nigdy nie mine w FO nie ma jet antidoe jak w F2
nastrax:
jak sie daje sygnał przez radio? chodzi mi o to zebym byl widoczny na mapie, tzn. zeby ktos mogl wejsc w enco w ktorym jestem.
druga sprawa,
celowany Piercing Kick podobno wymaga 10ap, bynajmiej tak jest napisane na wiki i w grze, a gdy chce to zrobić pokazuje sie komunikat ze potrzebuje 11ap, wiecie ocb? tak zmienili teraz czy to bug jakiś?
Red Dot:
Ty i on musicie mieć ustawiony ten sam kanał i trzymać radio w dowolnej ręce. Ta osoba która jest na enco puszcza kropkę komendą .h jakis tekst lub /h jakiś tekst pomoc można wezwać tylko przez jakiś czas - chyba 15 min.
http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Unarmed - wymaga 9 ap + celowanie w oczy, głowę, jaja to są dodatkowe 2 ap. Celowanie w rękę lub nogę dodatkowo 1ap.
Czyli siÄ™ zgadza.
CharlesFaux:
Posiada ktoś może działający combat interface pod 800x600?
traderowski:
Jaki combat interface? :P Są rózne wiec podaj jaki chcesz.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version