Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
jan0s1k:
--- Quote from: Florek on December 05, 2010, 10:19:42 AM ---Po co format? Absolutnie nieuzasadnione posunięcie, poczekaj lepiej jeszcze. :p
--- End quote ---
Po co masz się wypowiadać, jak nie masz nic do wniesienia?..
--- Quote from: Szef on December 05, 2010, 11:29:52 AM ---Ke? To gra online, tu problem jest po drugiej stronie, nie u Ciebie na kompie.. może jakiś nr MAC się zblokował or so.. (nigdy nie wiesz co za spyware jest wbudowany w Fonline'a :P). Pewnie char się jakoś z klientem zablokował, czasem się to zdarza.. najdalej po offie servera powinno puścić. Może ewentualnie klient się zrąbał.. To go od nowa. Ale format? Miejże litość :P
--- End quote ---
Wystarczy stworzyć nową partycję a usunąć starą (podobno tak się robiło jak ktoś FOCD używał - jak się go potem usunęło to nie można było z danej partycji zalogować..)
Floodnik:
--- Quote ---Po co masz się wypowiadać, jak nie masz nic do wniesienia?..
--- End quote ---
Bardzo dobrze się wypowiedział, format jest zbyt drastycznym posunięciem, nie uważasz?
--- Quote ---Ke? To gra online, tu problem jest po drugiej stronie, nie u Ciebie na kompie..
--- End quote ---
Zważ na to, co wcześniej Charles powiedział:
--- Quote ---Gra chodzi na 2óch kompach na 1ip, tyle ze na 2gim kompie wysztko chodzi wysmienicie,
--- End quote ---
Co do rady jan0s1ka:
--- Quote ---Wystarczy stworzyć nową partycję a usunąć starą
--- End quote ---
Może najpierw spróbuj włączyć z innej partycji i zobaczyć czy pójdzie, a głębsze zmiany pozostaw na później.
--- Quote --- (podobno tak się robiło jak ktoś FOCD używał - jak się go potem usunęło to nie można było z danej partycji zalogować..)
--- End quote ---
U mnie to nie wystąpiło. A u Ciebie? :)
vin_cent:
Witam! O co chodzi ze znikającym nenu handlarzy? Czy tylko ja tak mam? Klikam "barter" i zanim sie rozejrzę nenu znika. Nie da się handlować.
Majer:
Restart klienta gry naprawia problem znikajacego interfejsu, a tak to masz 45s na dokonanie zakupów.
vin_cent:
ok ale kiedy klikam barter z 45 momentalnie robiÄ… sie 25
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version