Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Maciek:
--- Quote from: nastrax on November 15, 2010, 01:09:07 PM ---I właśnie o to chodzi, odgadłeś moje zamiary typie.
--- End quote ---
myślę że w niestrzeżonych miastach jeden na 100 graczy da do siebie podejść i raczej będzie to wina laga, awarii netu etc.
Miasta chronione to NRC(z kopalniÄ…), Boneyard, Hub, San Fran, JunkTown(z kopalniÄ…), Vault City. Dane na temat reputacji w miastach i wszelkie inne statystyki znajdziesz w Wiki
Kirkor:
--- Quote from: nastrax on November 15, 2010, 01:09:07 PM ---I właśnie o to chodzi, odgadłeś moje zamiary typie.
Teraz jest druga sprawa, w których miastach nie ma straży? i ile trzeba mieć karmy i jak ją zdobyć żeby nie rzucili się na mnie po zaatakowaniu kogoś
--- End quote ---
Widzisz, tyle, że mało kto daje do siebie podejść, nawet w strzeżonych miastach. A jak już ktoś daje się podejść, to zapewne przy sobie nie ma zupełnie nic lub same bezwartościowe śmieci.
W strzeżonym mieście nie zdążysz nawet ubić kolesia, bo straże niemal od razu cię rozwalą. Chyba, że znajdziesz jakieś zaciszne miejsce, gdzie mało kto zagląda ;P
Żeby straże cię nie biły, musisz być idolized (chyba 2000 repy). Wtedy nawet ci gościa pomogą zabić. Ale nie mam pojęcia w jaki sposób taką reputację uzyskać. Do 1000 możesz handlem. Dalej nie wiem jak...
Floodnik:
Ze snajperem SG spokojnie wygrywam przy pomocy unarmed/melee... EW może zaboleć. Najgorzej z bursterami. Tutaj trzeba mieć cholernie dużo szczęścia.
Maslo:
Mozna gdzies oprucz Brother Hood of Steel trenowac 3 poziom Big Gunsow ?
Dark Angel:
--- Quote from: Maslo on November 17, 2010, 10:49:47 PM ---Mozna gdzies oprucz Brother Hood of Steel trenowac 3 poziom Big Gunsow ?
--- End quote ---
Czesc Maslo.
Niestety nie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version