Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (308/395) > >>

Burbon:
Kopalnia? Obczaję. Kupiłem sobie dubeltówkę na wszelki wypadek. Źle? Uzbieram kasy, się trochę dozbroję i ruszę gdzieś, ale po konkretnym lvl. Dobry plan?

Tomowolf:

--- Quote from: Burbon on November 14, 2010, 06:12:47 PM ---Kopalnia? Obczaję. Kupiłem sobie dubeltówkę na wszelki wypadek. Źle? Uzbieram kasy, się trochę dozbroję i ruszę gdzieś, ale po konkretnym lvl. Dobry plan?

--- End quote ---
No już niechce cię osmieszać przed kolegami ale powiem ci jedno dubeltówkę to sobie możesz na kretoszczury obstawić (ewentualnie na dzikusów) bo tamci "czostkowi wojownicy" mają sprzęt typu "minigunzy snajpery i plazmy/lasery(co sobie wybierzesz - czym chcesz być zabity)
Lepiej zostań w Junktown i uzbieraj duuużo kasy (30k) i kup sobie baze ;) następnie możesz się bawić w "zbieranie sprzętu" przez miesiąc i zacząć zabijać kogoś innego przez kolejny (oczywiście postacią pvp)

Burbon:
No to trochę czasu na to zejdzie, na zbieranie. Po kupieniu bazy może być ciekawie ;P Dziwne, bo czuję się swojsko w Złomowie. Są tam często Polacy, na dodatek się nie biją. :D Więc, pozbieram trochę gówna, poszukam amunicji i zacznę coś tu kombinować. Mam nadzieję, że kuzyn będzie grał dalej. Byśmy mogli w tej jaskini zamieszkać. Wyczytałem, że wystarczy najemnika czy niewolnika postawić do obrony bazy, to dobrze.

jan0s1k:

--- Quote from: Tomowolf on November 14, 2010, 06:15:14 PM ---No już niechce cię osmieszać przed kolegami ale powiem ci jedno dubeltówkę to sobie możesz na kretoszczury obstawić (ewentualnie na dzikusów) bo tamci "czostkowi wojownicy" mają sprzęt typu "minigunzy snajpery i plazmy/lasery(co sobie wybierzesz - czym chcesz być zabity)
Lepiej zostań w Junktown i uzbieraj duuużo kasy (30k) i kup sobie baze ;) następnie możesz się bawić w "zbieranie sprzętu" przez miesiąc i zacząć zabijać kogoś innego przez kolejny (oczywiście postacią pvp)

--- End quote ---
Głupoty gadasz ;) Ja z m60 latam po BH ;) Burbon, jak się dorobisz radia wtedy możesz na kanale 0 lub 2010 nasłuchiwać czy ktoś nie pisze, że "CS in BH", jak ktoś tak napisze to oznacza to, że nie możesz wejść ;) Poza tym masz dodatkowo preview - tak zwany podgląd wejść, dzięki któremu widzisz czy w pobliżu spawna nie ma jakiś PK ;)

Burbon:
A przed chwilką trochę śmieci znalazłem w jednym domu. Jest tam drewno. Lepiej sprzedać czy opłaci się przerobić w zaostrzone kije?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version