Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (297/395) > >>

jan0s1k:

--- Quote from: marcek1989 on November 11, 2010, 11:45:11 AM ---Polecam zakupić słownik ortograficzny, a dopiero później pisać na forum, since! ;)
Teleskop: http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Tent

--- End quote ---
Ciekawe po co mu "słownik ortograficzny" skoro to jest angielskie słowo? Raczej google translate ;p Chlopak nie umie zbyt dobrze angielskiego to od razu każdy musi się go czepiać?... (tak ja chciałem się przyczepić, ale e to ktoś zrobił, jeszcze nieumiejętnie to ja musze mu zaripostować ;p)

nastrax:
Mam takie nietypowe pytanie D: gdzie moge zdobyc rekawice bokserskie?

marcek1989:

--- Quote from: jan0s1k on November 11, 2010, 05:08:48 PM ---Ciekawe po co mu "słownik ortograficzny" skoro to jest angielskie słowo? Raczej google translate ;p Chlopak nie umie zbyt dobrze angielskiego to od razu każdy musi się go czepiać?... (tak ja chciałem się przyczepić, ale e to ktoś zrobił, jeszcze nieumiejętnie to ja musze mu zaripostować ;p)

--- End quote ---
Jak siÄ™ nie umie napiać po angielsku to siÄ™ patrzy  do sÅ‚ownika, tÅ‚umacza, czy czegoÅ› innego :P W dodatku błędy skÅ‚adniowe i zdania jak z pierwszej podstawówki, aż oczy bolÄ… od patrzenia ;) Dlatego powinien najpierw wkuć sÅ‚owniczek ortograficzny, a dopiero potem udzielać siÄ™ na forum. Jeszcze źle stawia znaki interpunkcyjne, przecież jak na to patrze to oczy mnie bolÄ… :P

"Kali mówic amiot to twój teren . 10 brahmin hides musisz miec . Klikajac since na na nie ( pamietać , zeby wejsc na puste enco na mapie ) Nikt go nie widzic . Mozesz tam chowac ."

:D
WiÄ™cej spacji stawiaj             ,   WYJUSTOWAĆ TEKST  !!

Wichura:

--- Quote from: nastrax on November 12, 2010, 10:17:11 AM ---Mam takie nietypowe pytanie D: gdzie moge zdobyc rekawice bokserskie?

--- End quote ---
Od GMa, jak jest w dobrym humorze oraz/albo wystarczająco pijany. Ale obrażenia zadają takie sobie, na jakieś Fight Cluby jako bajer mogą być.

Dziewczęta, przestańcie już udowadniać sobie, kto ma najdłuższego. To nudne..

Kirkor:
A myślałem, że w FOnline - przecież z tak "rzalowom.pl" grafiką - nie będzie trolli i forumowych cwaniaczków. Cóż...
Ale w sumie brakuje jeszcze "To przyjedź do mojej wsi, to z chłopakami ci nakopiemy".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version