Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Floodnik:
--- Quote ---żeby zmieniać domyślny tryb walk nie ma innej opcji niż wyłączenie gry, zmianę w opcjach po wyjściu i ponowne logowanie?
--- End quote ---
Chyba niestety nie. Planują to zmienić.
Teleskop:
Witam,jestem nowy w FOnline i mam kilka pytań:
1.Jestem fanem housingu,jak jest z namiotami,są widoczne dla innych graczy itd czy nie,czy wchodzi się do nich czy ino wkłada itemki?
Dark Angel:
--- Quote from: Teleskop on November 11, 2010, 11:17:05 AM ---Witam,jestem nowy w FOnline i mam kilka pytań:
1.Jestem fanem housingu,jak jest z namiotami,są widoczne dla innych graczy itd czy nie,czy wchodzi się do nich czy ino wkłada itemki?
--- End quote ---
Namiot to twój teren . 10 brahmin hides musisz miec , zeby go zalozyc . Klikajac since na nie ( pamietaj , zeby wejsc na puste enco na mapie ) Nikt go nie widzi . Mozesz tam chowac co chcesz
Dozer:
Ale, jeśli ktoś np. przy wychodzeniu z miasta dołączy do Ciebie i wejdziesz z nim do namiotu (tzw follower) otrzymasz strzał w oczko, a kolega który Cię śledził zbierze co fajniejsze rzeczy z Twojej skrzynki. Chyba, że zafundujesz sobie ochrone, ale będzie na stałe zajmować miejsce w Twojej ekipie i dużo kosztuje.
marcek1989:
--- Quote from: Dark Angel on November 11, 2010, 11:18:48 AM ---Namiot to twój teren . 10 brahmin hides musisz miec , zeby go zalozyc . Klikajac since na na nie ( pamietaj , zeby wejsc na puste enco na mapie ) Nikt go nie widzic . Mozesz tam chowac co chcesz
--- End quote ---
Polecam zakupić słownik ortograficzny, a dopiero później pisać na forum, since! ;)
Teleskop: http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Tent
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version