3. Wygląda na to, że będę musiał się tam kiedyś przejść ze sprzętem i sprzątnąć Jesusa ;>Mam nadzieję, że NPC tego typu nie są nieśmiertelni?
Elo nie było mnie długo , bo miałem przerwe . Mam pytanie co sie zmienilo ?
Jako, że pytania początkujących to i moje się pojawiCzy istnieje jakikolwiek sposób przewijania mapy przy wyświetlaniu widoku postaci?? Kilka razy zrespawnowało mnie w miejscu gdzie nie było EXIT GRID i nie mogłem wyjść do widoku mapy świata.Nie mogę również zwiedzić mapy na której aktualnie się znajduję. Tylko to co widzę na ekranie w momencie uruchomienia gry.Jest to o tyle drażniące, że nie mogę rozpocząć zabawy z FO. Kwestia nieodpowiednich ustawień, czy jakś bug??Przed uruchomieniem poszedł update, więc z wersją jest chyba wszystko ok.Wrzucałem hasła do szukajki, ale w polskim nic nie wypluwa, a w angielskim jest taka masa, że nie mam siły, żeby się przez to przebijać.
Być może jesteś w podziemiach gdzie jest drabina i za jej pomocą trzeba wyjść.
problem pojawia się na powierzchni, więc nie będzie to kwestia drabiny przy pomocy myszki mogę zoomować, ale nie pomaga mi to w przemieszczaniu się po całej mapie...bo i tak nie mogę jej przesunąć, a EXIT GRID niewiele pomoże, ale przynajmniej już go widzę...zastanawiałem się jeszcze nad kwestią ustawień grafiki, ale to nie powinno mieć raczej nic do rzeczy - no i mapy nie są chyba online, więc nie będzie to kwestia dogrywania części, w którą chcę ją przesunąć??