Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (266/395) > >>

Wichura:
Chyba nie do końca - wg mojej kenijsko-kazachskiej znajomości angielskiego napisano tam, że po wipe mapa encounterów również została poddana działaniu Vanisha Oxy Action Intelligence Plus Powah i rysuje się wszystko od nowa.
To by się nawet zgadzało, krówki są teraz w zupełnie innych miejscach.

Cameleon:
Duża część Enco została przeniesiona . Widac ,że niegdzie nie ma SF . Unity sa wszedzie , brahminy sa rzadziej a giant ratsy i marudersi czesciej... tak samo z tym co sie dzieje kolo mariposa pla pla pla...

Kharaam:
ludzie angielski w którym zostało napisane info na tej stronie jest prosty- mapa została złajpowana i tyle. tworzy się od nowa. Z tego co jej po wipe używałem, działa miarę ok.

Kombajn:

--- Quote from: Dozer on September 12, 2010, 11:13:52 PM ---Ja rozumiem. Mapa opery nie jest już aktualna.

--- End quote ---

Dozer, to może wejdź na stronę FEF i sprawdź sam. Wszystkie encountery zostały dodane od nowa po wipe. I jest ich już ponad 1000. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Rozi:

--- Quote from: Cameleon on September 13, 2010, 07:09:57 AM ---Duża część Enco została przeniesiona . Widac ,że niegdzie nie ma SF . Unity sa wszedzie , brahminy sa rzadziej a giant ratsy i marudersi czesciej... tak samo z tym co sie dzieje kolo mariposa pla pla pla...

--- End quote ---

Karawne SF miałem przyjemność spotkać ostatnio pod Junktown.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version