Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
GHOST444:
Nie chodzi mi o Fallouta 2, mam płyte tuż po premierze kupiona! Właśnie o tego clienta chodziło. :)
jan0s1k:
fonline2238.net/fonline2238client.exe
o ile dobrze napisalem ^^
TuX:
Ghost ostrożnie z tym entuzjazmem. Nie mówię tak, żeby cię zniechęcić tylko żeby twoje wyidealizowane wyobrażenia nie zderzyły się z twardą ścianą rzeczywistości. Zapamiętaj jedno - wasteland is harsh. Bądź przygotowany, że zginiesz wiele razy i to pewnie jeszcze zanim zbudujesz namiot. Najważniejsze to nie zrażać się. Przede wszystkim czytaj poradniki tu na forum, zarówno polskim jak i angielskim. Zmniejszy to poziom frustracji i zapobiegnie tworzenia nowych wątków czy postów o problemach, które już milion razy były rozwiązywane.
A tak w ogóle to Welcome to Hell
GHOST444:
ZA bardzo nie wiem o co chodzi, namiot można budować? Mam nadzieje, że to będzie ta gra o jakiej marzyłem. Dzięki za pomoc! :)
manero:
Ghost nie podniecaj siÄ™ tak ;D
http://www.fallout-files.de/sonstiges/fonline/FOnline2238.pdf
Tutaj masz manual do fonline. Przeczytaj go, następnie przeczytaj tutoriale zamieszczone na naszym podforum. Nie próbuj ogarnąć wszystkiego bo na starcie jest tego za dużo. Zapamiętaj podstawy czyli: namiot i krafting. A następnie wylewaj swoje żale w pytanaich początkujących ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version