Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (254/395) > >>

GHOST444:
Nie chodzi mi o Fallouta 2, mam pÅ‚yte tuż po premierze kupiona! WÅ‚aÅ›nie o tego clienta chodziÅ‚o.  :)

jan0s1k:
fonline2238.net/fonline2238client.exe
o ile dobrze napisalem ^^

TuX:
Ghost ostrożnie z tym entuzjazmem. Nie mówię tak, żeby cię zniechęcić tylko żeby twoje wyidealizowane wyobrażenia nie zderzyły się z twardą ścianą rzeczywistości. Zapamiętaj jedno - wasteland is harsh. Bądź przygotowany, że zginiesz wiele razy i to pewnie jeszcze zanim zbudujesz namiot. Najważniejsze to nie zrażać się. Przede wszystkim czytaj poradniki tu na forum, zarówno polskim jak i angielskim. Zmniejszy to poziom frustracji i zapobiegnie tworzenia nowych wątków czy postów o problemach, które już milion razy były rozwiązywane.

A tak w ogóle to Welcome to Hell

GHOST444:
ZA bardzo nie wiem o co chodzi, namiot można budować? Mam nadzieje, że to bÄ™dzie ta gra o jakiej marzyÅ‚em. DziÄ™ki za pomoc!  :)

manero:
Ghost nie podniecaj siÄ™ tak ;D

http://www.fallout-files.de/sonstiges/fonline/FOnline2238.pdf

Tutaj masz manual do fonline. Przeczytaj go, następnie przeczytaj tutoriale zamieszczone na naszym podforum. Nie próbuj ogarnąć wszystkiego bo na starcie jest tego za dużo. Zapamiętaj podstawy czyli: namiot i krafting. A następnie wylewaj swoje żale w pytanaich początkujących ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version