Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (244/395) > >>

jan0s1k:
pod v13 jest taki krater i na jego obszarze

Jack Torrance:
SprawdzÄ™ to - thanks.

guziecpunx:
Witajcie dobrzy ludzie.

Jako że ostatni raz przeszedłem Fallouta 2 z 6 lat temu, to teraz jestem deczko zamotany w tym wszystkim.

Więc tak, wyczytałem pare ciekawych informacji ale dalej jestem w sytuacji, hmm, niekomfortowej. Gram typem lekarz/scavenger - mam jakieś 120 small guns, 120 FA, 60 doctor i 130 outdorsmann, repair 80. Mam już namiot. Poziom 10ty. Łaże wokół Junktown, robie kastety, proszki leczące itp podstawowe dziadostwo, ale cały czas mnie ktoś zabija, a ja expa nabijam głownie robieniem tych pierdół + strzelaniem do pomniejszych stworzonek.

Chciałbym leczyć ludzi i robić medykamenty + pancerze.

W Junktown jesze gość mi daje w miarę uczciwą cenę za te pierdoły, ale handlarze w Hub, już zdzierają i to mocno. No i mam problem z pancerzem i bronią, albo ich nie mam albo jak mam to kiepskie.

Przygarnąłby mnie ktoś do jakiegoś gangu? Coś czuję że bez pomocy zejdzie mi to jeszcze bardzo długo.

Pozdrawia weteran Falloutów :))

Jack Torrance:

--- Quote from: guziecpunx on August 15, 2010, 12:16:22 AM --- Coś czuję że bez pomocy zejdzie mi to jeszcze bardzo długo.
--- End quote ---

Tutaj masz rację. Realia FOnline są tak wybitnie specyficzne, że bez dostępu do wypracowanej tutaj wiedzy i praktyk, można miesiącami robić coś nie rozumiejąc, że inni robią to 3 razy szybciej, lepiej, efektywniej, bezpieczniej.

Nie jestem w gangu, więc trudno mi doradzić ci jakąś konkretną organizację, ale na pytanie tu może nikt nie odpowiedzieć. Doradzałbym ci wysłanie PM z zapytaniem do tych osób z forum, które wydają się doświadczone i MOGĄ być w jakimś gangu. Przykładowo Red dot jest z Red dot army, które jest w jakimś sojuszu zwanym Chosen Soldiers (jeśli nic nie mylę :P), jest też paru innych członków aktywnych aktualnie gangów, więc bądź upierdliwy i kontaktuj się z nimi a w końcu dowiesz się czy rekrutują i jakie są tam wymagania.

Powodzenia.

Pazoxi:
Napisz do Wichury, on prowadzi sierociniec.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version