Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Jack Torrance:
--- Quote from: TheRiot! on August 09, 2010, 01:18:08 PM ---230% to nie jest ta ' złota granica ' , że się ma z max range 95% w oczy ze snajpy?
--- End quote ---
Jakoś chyba właśnie tak. Nie sprawdzałem tego super dokładnie, ale w 2 moich snajperskich buildach pojawiało się odpowiednio 229 i 231 sg, więc coś w tym jest. Oba buildy wrzucone w character planner też pokazywały, że to jest max, czyli 95% szansy na trafienie w oczy, 80-89% na krytyk w oczy.
TheRiot!:
229-231 wychodzi, jak nie robisz questa w boneyard ( +15 do SG ) bo majÄ…c +15 liczna % SG wychodzi parzysta :p
Jack Torrance:
--- Quote from: TheRiot! on August 09, 2010, 01:23:48 PM ---229-231 wychodzi, jak nie robisz questa w boneyard ( +15 do SG ) bo majÄ…c +15 liczna % SG wychodzi parzysta :p
--- End quote ---
A da się ten quest zrobić z 1 CHA? Chociaż w sumie nawet jak trzeba mieć 3 CHA zawsze można wziąć jakiś specyfik na czasowe podwyższenie i zrobić questa - am I right?
P.S. Tym snajperem, którego ekspię teraz i tak już pozamiatane, bo mam już 167 sg, mówi się trudno.
kazixxs10:
Ej ale jak masz do dobijania raidersa to po co ammunicję tracic to lepije instant z pięsći zrobic 8) ;D
Wichura:
--- Quote from: Jack Torrance on August 09, 2010, 01:26:59 PM ---A da się ten quest zrobić z 1 CHA? Chociaż w sumie nawet jak trzeba mieć 3 CHA zawsze można wziąć jakiś specyfik na czasowe podwyższenie i zrobić questa - am I right?
--- End quote ---
Można zażyć Mentantsy. Mam skromny zapasik, jak potrzeba na questa czy coś, chętnie udostępnię kilka sztuk.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version