Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (237/395) > >>

Jack Torrance:

--- Quote from: TheRiot! on August 09, 2010, 01:18:08 PM ---230% to nie jest ta ' złota granica ' , że się ma z max range 95% w oczy ze snajpy?

--- End quote ---

Jakoś chyba właśnie tak. Nie sprawdzałem tego super dokładnie, ale w 2 moich snajperskich buildach pojawiało się odpowiednio 229 i 231 sg, więc coś w tym jest. Oba buildy wrzucone w character planner też pokazywały, że to jest max, czyli 95% szansy na trafienie w oczy, 80-89% na krytyk w oczy.

TheRiot!:
229-231 wychodzi, jak nie robisz questa w boneyard ( +15 do SG ) bo majÄ…c +15 liczna % SG wychodzi parzysta :p

Jack Torrance:

--- Quote from: TheRiot! on August 09, 2010, 01:23:48 PM ---229-231 wychodzi, jak nie robisz questa w boneyard ( +15 do SG ) bo majÄ…c +15 liczna % SG wychodzi parzysta :p

--- End quote ---

A da się ten quest zrobić z 1 CHA? Chociaż w sumie nawet jak trzeba mieć 3 CHA zawsze można wziąć jakiś specyfik na czasowe podwyższenie i zrobić questa - am I right?

P.S. Tym snajperem, którego ekspię teraz i tak już pozamiatane, bo mam już 167 sg, mówi się trudno.

kazixxs10:
Ej ale jak masz do dobijania raidersa to po co ammunicjÄ™ tracic to lepije instant z piÄ™sći zrobic  8) ;D

Wichura:

--- Quote from: Jack Torrance on August 09, 2010, 01:26:59 PM ---A da się ten quest zrobić z 1 CHA? Chociaż w sumie nawet jak trzeba mieć 3 CHA zawsze można wziąć jakiś specyfik na czasowe podwyższenie i zrobić questa - am I right?
--- End quote ---
Można zażyć Mentantsy. Mam skromny zapasik, jak potrzeba na questa czy coś, chętnie udostępnię kilka sztuk.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version