Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (229/395) > >>

Wichura:
Szybszy jak szybszy, ale niesamowicie łatwy do zwinięcia. No i jak czasem skończy ci się paliwo w trasie, na mapie pojawia się żółta kropeczka, widoczna dla wszystkich i przyciągająca różne osobowości. Znakomita większość samochodów, jakie widziałem, kończyła jako ozdoba bazy lub namiotu. Już lepiej kup sobie fefnastą bazę, jak nie masz co z kapslami robić, a nuż pojawi się niedaleko jakiejś mieściny.
Ludzika-taksówki nie ukradniesz, paliwo mu się nie skończy, jedyna wada to mniejszy bagażnik i nieco mniejsza prędkość. Zauważalnie szybszy to jest Vertibird, ale o ile wiem, nie da się tego zdobyć inaczej niż za pomocą GM-abuze!!11, więc odpada.

jan0s1k:

--- Quote from: cerberix on August 03, 2010, 09:09:36 PM ---Dobry jest ten IP i port do tego FOnline: X? W updater IP: 213.170.70.111 i port 4040 tak?

--- End quote ---
Cerb ten serv jest na starej wersji FOenigine tak więc musisz wg tego co tam pisze ściągnąć paczkę z wersją FOclienta od OBT2 wrzucę ją za jakieś 20m

Szczypiorex:

--- Quote from: Wichura on August 03, 2010, 09:38:15 PM ---Szybszy jak szybszy, ale niesamowicie łatwy do zwinięcia. No i jak czasem skończy ci się paliwo w trasie, na mapie pojawia się żółta kropeczka, widoczna dla wszystkich i przyciągająca różne osobowości. Znakomita większość samochodów, jakie widziałem, kończyła jako ozdoba bazy lub namiotu. Już lepiej kup sobie fefnastą bazę, jak nie masz co z kapslami robić, a nuż pojawi się niedaleko jakiejś mieściny.
Ludzika-taksówki nie ukradniesz, paliwo mu się nie skończy, jedyna wada to mniejszy bagażnik i nieco mniejsza prędkość. Zauważalnie szybszy to jest Vertibird, ale o ile wiem, nie da się tego zdobyć inaczej niż za pomocą GM-abuze!!11, więc odpada.

--- End quote ---
Tak łatwo? czyżby jakiś strasznie niski prób lockpicka?

Zabiłem Jima Rippera i dostałem 10kafli z którymi nie wiem co zrobić... ;D Na bazę mnie jeszcze nie stać a i chyba 3 osoby są do niej potrzebne?

Jak wy korzystacie z takiego ludzika taxówki - kilka otwartych gier na raz? Za to chyba bana można złapać ;)

Wichura:
Za 10k nie kupisz nawet felg, jak sÄ…dzÄ™ :>

Ludzik taksówka to ja, jak ktoś potrzebuje transportu z A do B, to za pomocą IRCa sapie mi w ucho i podfruwam.

Za "kilka otwartych gier" można złapać bana, choć ci którzy to robią, potrafią się też maskować :>

jan0s1k:
ok kto chce to ściągać nie namawiam ale dodatkowe punkciki zawsze są fajne ;D OBT2 client

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version