Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (224/395) > >>

Wichura:

--- Quote from: Szczypiorex on July 31, 2010, 07:54:12 PM ---2. W konfiguracji jest opcja walki "both modes" - czy to oznacza, że mogę to w trakcie gry przełączać pomiędzy jednym a drugim trybem?
--- End quote ---
To oznacza, że jeśli twój Outdoorsman jest wystarczająco wysoki, możesz przed walką wybrać tryb.
W ogólnodostępnych miastach jest RT z defaultu, nie można go zmienić.

Dark Angel:

--- Quote from: Szczypiorex on July 31, 2010, 07:54:12 PM ---Cześć wszystkim, jestem nowym maniakiem fonline. od jakiegoś czasu czytam to forum - trzeba przyznać, że wiele mi pomogło - dzięki.
Pora jednak bym zabrał głos jako, że mam kilka pytań

1. Kim jest lone wanderer, można go złapać jako niewolnika?
2. W konfiguracji jest opcja walki "both modes" - czy to oznacza, że mogę to w trakcie gry przełączać pomiędzy jednym a drugim trybem?

Dziękuję:)

--- End quote ---

1. To jest taki dzikus co ma w sobie pare kapselków , Healing Powder i Combat knifa.. Dostajesz za niego okolo 70-90 expa .. Nie pamietam ;p , A zlapac sie chyba da. na linie oczywiscie i musisz byc czlonkiem u metgzera.

Marco:

--- Quote from: Wichura on July 31, 2010, 07:37:01 PM ---KopiujÄ…c klienta na innÄ… partycjÄ™...
--- End quote ---
Niestety u mnie ten sposób nie działa, przy uruchomieniu pojawia się komunikat "already run".

Wichura:

--- Quote from: Marco on July 31, 2010, 09:07:42 PM ---Niestety u mnie ten sposób nie działa, przy uruchomieniu pojawia się komunikat "already run".

--- End quote ---
U wszystkich działa, po prostu wyłącz poprzedniego klienta.

Silu:

--- Quote from: Wichura on July 31, 2010, 08:03:04 PM ---To oznacza, że jeśli twój Outdoorsman jest wystarczająco wysoki, możesz przed walką wybrać tryb.
W ogólnodostępnych miastach jest RT z defaultu, nie można go zmienić.

--- End quote ---
W okienku z encounterem zawsze możesz wybrać tryb, obojętnie jak masz poustawiane w opcjach. A jak okienko outdoora nie wyskoczy, wtedy w trybie both modes wchodzisz na real timie. Co czyni "both mode" martwą opcją. No chyba, że ma jakieś inne cudownie ukryte właściwości, o których nie wiem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version