Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (222/395) > >>

kraskish:

--- Quote from: Silu on July 31, 2010, 02:14:05 PM ---Timeout można w banalny sposób obejść. A co do bazy dla 2 postaci to nic innego tylko wspólny namiot. Tyle że potrzebujesz albo bardzo zaufanego pomocnika, któremu dasz hasło, albo 2 własne komputery. Ja z jedną osobą i 3 komputerami zrobiłem namiot, który widzą 3 moje postacie.

--- End quote ---

Wow to nie lada osiÄ…gniecie hehe :D Ja zrobilem 2 wirtualne maszyny na kompie i tez zrobilem namiot dla 3 :D

Floodnik:
GMi się pewnie na krzesłach przewracają jak to czytają :P

Silu:
We dwójkę na 3 komputerach to wcale nie jest wyczyn zrobić namiot dla 3 postaci. W pojedynkę na jednym już jest :D

Generalnie trzeba sobie jakoś radzić, gdy się gra głównie w pojedynkę. Z expieniem sobie można poradzić, gorzej ze sprzętem. Granie samemu poniekąd wymusza PK, ze względu na sprzęt właśnie. Masz to i tylko to, co znajdziesz/zdobędziesz/ustrzelisz. Żadnych szafek w bazie, do których koledzy na bieżąco wrzucają rzeczy :) (BTW, jak ktoś ma niepotrzebne small energy cell do oddania lub MFC, to przyjmę z uśmiechem)

Silu:
Sprzedawca w Fortress nie chce gadać z moim kupcem. Wyśmiał mnie, że nawet broni nie widziałem. Zgaduję, że potrzeba mieć ileś punktów przeznaczonych na BG, SG lub EW, by chciał ze mną gadać. Ile?

Wichura:
Obstawiam, że 50+%, bo mój nubski alt-naprawiator z okrutnym barterem ma 45% Small Guns, resztę bojówek ujemną i karzełek każe mu spier...eee oddalić się.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version