Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (221/395) > >>

eBay:
Chcesz szybko wyexpić postać?

Marco:
Tak... chociaż wątpię, by było to możliwe bez odpowiedniego zaplecza sprzętowego. Jak na razie najwięcej xp mam z First Aida i Outdoorsmana.

Jack Torrance:

--- Quote from: Marco on July 30, 2010, 07:45:38 PM ---Tak... chociaż wątpię, by było to możliwe bez odpowiedniego zaplecza sprzętowego. Jak na razie najwięcej xp mam z First Aida i Outdoorsmana.

--- End quote ---

Cóż, takie są początki ;) Potem idzie szybciej bo następny char supportujesz starym lub supportują go ludzie, których tu poznałeś - w każdym przypadku nie marnujesz czasu i masz wszystko mega ułatwione.

Edit: ale jak chcesz jakiś sprzęt albo kasę to walnij mi PM i wszystko da się załatwić ;)

Marco:
Supportowanie postaci jest teraz nieco utrudnione ze względu na timeout między przelogowaniem. Na chwilę obecną, to bardziej przydał by mi się dostęp do jakiejś bazy, w której mógłbym przerzucać itemy z jednej postaci do drugiej, niż jakieś konkretne itemy.

Silu:
Timeout można w banalny sposób obejść. A co do bazy dla 2 postaci to nic innego tylko wspólny namiot. Tyle że potrzebujesz albo bardzo zaufanego pomocnika, któremu dasz hasło do jednej, albo 2 własne komputery. Ja z jedną osobą i 3 komputerami zrobiłem namiot, który widzą 3 moje postacie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version