Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Jack Torrance:
U mnie działa idealnie. Many Thanks.
TheRiot!:
--- Quote from: Billy Carter on July 29, 2010, 10:57:57 PM ---Zobaczcie ile jest teraz rzeczy do blokowania pekerów, antyoverpowered i antyexploit. A kto nawet na pół prywatnym serwie będzie łamał te reguły :) I po co. Wiadomo, że zostają raczej gracze bardziej zainteresowani a tym samym mający więcej szacunku do gry.
--- End quote ---
Nie wiem czy wiesz, ale w tej grze są gangi.Każda kasa jest ważna.Bug = bycie bardziej przygotowanym do walki, więc nie dziw się że są ludzie którzy znjąc buga najpierw nafarmią sobie 999 milionów, a później może coś o tym pomyślą.
Billy Carter:
--- Quote from: TheRiot! on July 30, 2010, 10:11:34 AM ---Nie wiem czy wiesz, ale w tej grze są gangi.Każda kasa jest ważna.Bug = bycie bardziej przygotowanym do walki, więc nie dziw się że są ludzie którzy znjąc buga najpierw nafarmią sobie 999 milionów, a później może coś o tym pomyślą.
--- End quote ---
No skoro już muszą, to niech nafarmią. Ale to wszystko i tak przez to, że wszyscy wkoło chcą wszystkich zabić. Otwarty serwer oznacza, że wbija tam wszystko i robi się eee... no tak jak się robi. Nawalana. I już nikt nie może tego zatrzymać. Bo może i my byśmy i chcieli jakichś reguł, bo i po co toto czy tamto zabijać za jakiś pixelowy badyl,, ale nie na otwartym, bo tamci naprawdę się mordują nawet za kawałek szpadla. Ja wiem że to też czasem odzwierciedla klimat, ale oni tak naprawdę nie zabijają dla szpadla, oni zabijają dla pixela, który wygląda jak szpadel, gdyby można było zabić np. kawałek ściany, prawdopodobnie też by taką zatłukł. Krótko mówiąc komuś się tam nieźle pod garnkiem zagotowało ;) i to widać. Może ja mam inny punkt widzenia, na zamkniętych testach mieliśmy wszyscy wyłączone pvp (można je było wyłączyć, jeśli się chciało, ale gdy widziałem kilku gości i to co mieli pod garnkiem, a dostali się nawet na zamknięte testy, nikt raczej nie wyłączał :P, tylko, by potestować walkę (okno dialogowe enterkiem jeśli ktoś nie wierzy i wklepać ~no pvp, teraz niestety jest tylko Access dined). No ale ogólnie istnieje coś takiego jak granie w grę. Współczuję, naprawdę współczuję devsom, bo to samo, czego oni teraz pilnują i poprawiają, pilnują i poprawiają devowie w WoW, Gild Wars, Conan itp. (krótko mówiąc pilnują zwykłej sieki), ale ci ostatni dostają za to chociaż kasę i prawdopodobni mają to wszystko w poważnej i głębokiej dupie.
Tomowolf:
EEeeee - takie pytanko - jak załączyć to coś - co pokazuje - ile hp straciliśmy - (taki napis nad głową) np - 100 albo cuś?
Kotlecik 01:
--- Quote from: Tomowolf on July 30, 2010, 01:16:23 PM ---EEeeee - takie pytanko - jak załączyć to coś - co pokazuje - ile hp straciliśmy - (taki napis nad głową) np - 100 albo cuś?
--- End quote ---
W konfiguracji na launcherze-zakładka combat, "damage indication on head"
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version