Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Dozer:
A co za problem dla craftera, że będzie w raidersach skoro będzie siedział w bazie i robił spluwy ?
piesziom:
Witam. Mam taki mały problem. Czy jeśli nie mogę wziąć perka (konkretnie bonus rate...) bo mam za mało inteligencji a na 15 lvl wezmę gain Intelligence to czy będę mógł wziąć tego perka na 18 lvl?
P.S Jakby ktoś nie pamiętał to BROF jest właśnie od 15 levela.
Jack Torrance:
--- Quote from: piesziom on July 29, 2010, 08:01:18 PM ---Witam. Mam taki mały problem. Czy jeśli nie mogę wziąć perka (konkretnie bonus rate...) bo mam za mało inteligencji a na 15 lvl wezmę gain Intelligence to czy będę mógł wziąć tego perka na 18 lvl?
P.S Jakby ktoś nie pamiętał to BROF jest właśnie od 15 levela.
--- End quote ---
Gain Int to jednak pewna desperacja, moze lepiej zrobic char od nowa? Ale generalnie jak weźmiesz to możesz, wymagania na perka będą spełnione... ale to kiepski pomysł.
piesziom:
Też nad tym myślałem. I chyba tak zrobię. W każdym razie dzięki za odpowiedź Jack.
Billy Carter:
--- Quote from: vilaz on July 29, 2010, 03:38:13 PM ---Przez chwilę myślałem o kliknięciu na 'report to moderator' za bluźnierstwo :) Trzeba pamiętać, że to tylko Beta i jeszcze wiele usprawnień i modyfikacji przed nami.
Także podbijam (bump) to pytanie.
--- End quote ---
Offtop. Już go kończę.
Tylko, że póki co, moderatorzy dostosowują masę rzeczy, jakby to miała być kiedyś otwarta dla tłumu Tibia, nie zaś prywatny serwer z własnymi regułami. Zobaczcie ile jest teraz rzeczy do blokowania pekerów, antyoverpowered i antyexploit. A kto nawet na pół prywatnym serwie będzie łamał te reguły :) I po co. Wiadomo, że zostają raczej gracze bardziej zainteresowani a tym samym mający więcej szacunku do gry.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version