Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Jack Torrance:
Pytanko o reputację w miastach. Chwilowo uczyniłem z Den moje ulubione miejsce PvP i po zabiciu paru graczy zauważyłem, że reputacja zaczęła mi dość regularnie spadać. W tej chwili mam -350 (Antipathy) i wygląda na to, że może spadać dalej po każdym "fragu". Dojdzie do tego, że przy -1500 zacznie do mnie strzelać cała okolica :/
Pytanie brzmi - co z tym zrobić, czy da się to jakoś obejść aby dalej tam mordować (wyłącznie graczy) i nie stać się za tydzień wrogiem publicznym nr. 1? Ewentualnie, jak podnieść reputację w Den, aby to wyrównać, nie stając się automatycznie wrogiem w praworządnych lokacjach jak Hub/NCR gdzie też muszę czasami bywać.
EDIT: zauważyłem, że po paru godzinach przerwy od grania zrobiło się z -350 na -325, czyżby jakaś "regeneracja" w drugą stronę? ;)
Marek KrK:
Z tego co czytałem to reputacja zawsze wraca u wszystkich do "-200" po jakimś czasie. Jakiś mniej więcej tydzień temu wypisałem się z Enclawy i z "-2000" nienawiść spadła do "-1500". Jak przypomne sobie gdzie to czytałem to podam jeszcze dokładne czasy albo linka.
Wolfik:
Siema jestem nowy i mam taki mały problem z instalacją Fallouta Online. Ściągnąłem podany plik, zainstalowałem i już pojawia się 1 błąd. W program files wogle nie pojawia sie folder Fallout Online. Po zainstalowaniu Launcher nie dziala nie ma zadnej sciezki. Dalej gdy wlaczam instalator mam przycisk play, ale on nie dziala gdy naciskam szary instal to pyta czy ma przeinstalowac po przeinstalowaniu dalej nie ma folderu fallouta. Gdy naciskam uninstal nic sie nie dzieje i w kliencie dalej mam play. Co mam robic? ;) Posiadam Viste.
TheRiot!:
wkleiłeś master.dat i ten drugi? bez nich FO nie ruszy.
Najlepiej jakbyś miał org. Fallouta
Wolfik:
Mam orginalnego i wyciągnałem je z płyty.
P.S Znalazłem rozwiazanie uruchom jako administrator :P.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version