Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (206/395) > >>

Billy Carter:
Dzięki. No to może jeszcze jedno. Szukałem odpowiedzi na forum i nie znalazłem zadowalającej, może wam obiło się o uszy coś pewnego. Chodzi o perk Explorer, czy faktycznie w FOnline do czegoś służy, (teraz w grze zaimplementowano dwa specjalne enountery - armatę i opuszczony schron przeciwatomowy, zdarzają się też różne ciekawe jaskinie, warto tam zaglądać, choć trzeba uważać wtedy np. Claws-y ), czy ten perk faktycznie wpływa na znalezienie tych, lub innych encounterów. Ogólnie takie znaleziska to fajna zabawa, a w wątkach, w których o to pytano nikt, kto ma dostęp do takiej wiedzy nie kwapił się z odpowiedzią. :( i koniec końców nie wiemy czy po wzięciu tego perka nastąpi cokolwiek, czy też nic... zmarnujemy go.

BILLYtheKID:
w Fonline nie ma special encounterow, mozliwosc zdobycia SUPER ITEMKOW jest tylko wtedy gdy GMowie zrobia event...  btw w falloucie 2 bylo cos okolo dwunastu a nie dwuch speciali w F2 bylo to zalezne od LK i chyba jednego perka w FOkazdy gra teraz z LK 10 i nikt nie miewa Special Encounterow

RJ:

--- Quote from: BILLYtheKID on July 19, 2010, 12:01:46 PM ---w Fonline nie ma special encounterow

--- End quote ---

SÄ….
Dowód: http://www.youtube.com/watch?v=XeeSPJuFSw4

manero:
Mój licznik postów utknął na poziomie 122. Dlaczego? Zauważyłem to jakiś tydzień temu, a od tego czasu napisałem kilka więcej. Niektóre nawet z głową. Nie boli mnie to jakoś specjalnie, ale dziwi, że u wszystkich innych użytkowników forum posty lecą dalej... Napisałem wczoraj do Surf Solara, ale odpowiedzi nie uzyskałem. Spamuje w temacie o złych GMach na anglojezycznym forum ;)

JovankaB:
Posty w junku nie są liczone, być może parę tam trafiło

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version