Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
luni:
Irytujące, zwłaszcza kiedy nie ma się outdorsmana.
Gdyby chociaż banki były ze sobą powiązane.
A właśnie
1. czy jest możliwość by mieć dostęp do środków w każdym mieście? Widziałem w rozmowie opcję upgrajdu konta - na czym to polega?
2. Jak długo trwa zanim postać zniknie po wylogowaniu, już parę razy miałem tak że wylogowywałem się w jednej z niestrzeżonych kopalń a gdy wracałem do gry trafiałem do jednego z punktów restartu.
TheRiot!:
lol, to trwa 3 minuty. I zapewne ty się wylogowałeś a jakiś pk cię dojechał.
luni:
dzięki
spodziewałem się że ok. minutki :/
jan0s1k:
--- Quote from: luni on July 14, 2010, 12:45:50 PM ---Irytujące, zwłaszcza kiedy nie ma się outdorsmana.
Gdyby chociaż banki były ze sobą powiązane.
A właśnie
1. czy jest możliwość by mieć dostęp do środków w każdym mieście? Widziałem w rozmowie opcję upgrajdu konta - na czym to polega?
--- End quote ---
"upgrajd" polega na tym ze jak wylozysz ilestam kapsli to mozesz wspoldzielic z kims konto w banku
a to nie real life tu nie masz karty kredytowej żeby jej w każdym sklepie uzywac ;)
luni:
wiem, po prostu dziwi mnie.
Teksty przy tych szpitalach polowych (miejscach restartu) mówią że "znaleźliśmy cię umierającego na pustkowiu"
Gdyby założyć jakąkolwiek logikę, to znalazłby mnie albo błąkający się kupiec albo jakiś patrol i naprawdę mało kto by sie bawił by przetransportować takiego umarlaka na drugi koniec mapy. Ewentualni dobroczyńcy zostawiliby mnie w pierwszym miejscu po drodze, a ewentualny patrol co najwyżej przetransportowałby ciało w okolice swojego obozu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version