Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (201/395) > >>

TheBullet:
Witam!
Zawsze kochałem Fallouta i na wieść, że można sobie pograć w multi wziąłem się za instalowanie F2. Proces ten właśnie dobiega końca a ja mam kilka pytań odnośnie rozgrywki.
1.Jak bardzo rozgrywka uległa zmianie? Czy to wciąż stary, dobry Fallout?
2.Czy pozostała linia fabularna oryginalnej gry lub jest jakaś nowa fabuła czy to totalny sandbox?
3.Czy jaka weteran serii odnajdę się w grze, czy może już brać się za czytanie tutoriali i poradników?
4.Czy jest free PvP (każdy może zabić każdego gdzie i kiedy chce) i jeśli jest to czy gracze są w miarę ogarnięci, że można grać spokojnie bez ginięcia co 5 minut?
5.Są jakieś zbiórki pieniędzy na serwery?
6.Jak grÄ™ oceniacie?

Pandemon:
Najprościej będzie jak powiem, że ta gra fallouta przypomina jedynie nazwą i grafiką.
Bierz się za czytanie tutoriali i poradników, jest free PvP, nie można grać spokojnie bez ginięcia, na serwer możesz dotacje złożyć (patrz dział: news and announcments)
Grę oceniam: bardzo dobre PvP chociaż, moim zdaniem, dość szybko się nudzi, Game Masterzy są niemili, nie pomagają zazwyczaj, interesowni i stronniczy a Devowie sugestie graczy mają daleko w dupie.

Ogólnie mówiąc - jeśli liczysz na RP w tej grze to się przeliczyłeś, a jeśli szukasz dobrego PvP i nie rozpłaczesz się jak stracisz wszystko - ta gra jest dla Ciebie.

TheRiot!:
I przygotuj się na go, że będziesz umierał, będziesz tracił wszystko. Ta gra to ' szkoła życia ' :D

--- Quote from: Stachi on July 14, 2010, 11:36:28 AM ---5 siły = 15 hexów(max zsięg dla granatów)
3 siły + heavy ho = 15 hexów

--- End quote ---

Ale to znaczy, że mając 3 siły ( a na plazme trzeba mieć te 4 czy 5 ) mam -20 , -40 do throwa ?

luni:
1.Tak się zastanawiam, od czego zależy miejsce reinkarnacji po śmierci?
Bo tak dziwnie zauważyłem że jak ginę na południu to niemal na pewno obudzę się gdzieś na północy (zazwyczaj w okolicy Den)
Natomiast kiedy ginę na północy - a konkretniej w kopalni obok Gecko - budzę się właściwie na całej planszy.
Więc w czym rzecz?

Pandemon:
W niczym - jest to całkowicie losowe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version