Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Raien:
--- Quote from: cerberix on January 14, 2010, 07:58:31 am ---No ale gdzie to dać. Może jakieś dokładniejsze wskazówki co wybrać w terminalu.
--- End quote ---
W kompie wybierasz (nie wiem czy dobrze pamiętam) View/modify records. Nie pamiętam pierwszej komendy, ale wystarczy poszperać 30 sekund i znaleźć, gdzie coś takiego będzie. Każda postać ma tak jakby swoją kartę w kompie (record), albo można ją stworzyć wpisując jej imię przez 'Say'. Jeśli osoba już była w gangu to trzeba poszperać w recordach (klikac next lub previous) i do każdego recordu masz opcje: change rank, change status itp. Klikasz change status i zmieniasz na 'friend'. Wychodzisz z kompa, kolega cie taguje i wychodzicie razem z bazy. Następnie wchodzicie do bazy i kolega już ją widzi :)
Wichura:
Browse database -> Create new record for non-member -> przycisk Say, gdzie należy podać dokładny nick -> Continue -> Change status -> Friend
Działa za każdym razem.
Iperyt:
Gdzie mogę pozyskać Bio Med Gel, słyszałem że w San Francisko(ale nie wiem gdzie dokładnie) jak dla mnie to trudno dostepne miejsce, może jest jakieś inne ?
skejwen:
--- Quote from: Iperyt on January 15, 2010, 06:16:04 pm ---Gdzie mogę pozyskać Bio Med Gel, słyszałem że w San Francisko(ale nie wiem gdzie dokładnie) jak dla mnie to trudno dostepne miejsce, może jest jakieś inne ?
--- End quote ---
W Vault City w vaulcie sprzedaje je Phyllis, w SF Dr. Fung w klinice. 140 kapsli od sztuki.
maorys:
czy doc lvl3 mozna zrobic tylko w valut vity? mialem ostatnio encounter z patrolem i gangiem no i po skonczeniu z gangiem patrol VC mna sie zajal(-2000 karmy od razu)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version