Other > Československé fórum
FOnline 2 - nový zaÄiatok
Kelin:
--- Quote from: Johnny Nuclear on June 25, 2013, 08:01:22 PM ---seriously ?
--- End quote ---
JasnÄ› to je můj názor, máš s tÃm nÄ›jaký problém? Mám právo se tu svobodnÄ› vyjádÅ™it nebo bude banán?
EDIT: Pravda je taková že mÄ› poslednà týdny sr**y různý GMka Devové a podobná verbež, ne sice Å¡ichni ale i tak jim to na jinak celkovÄ› bezproblémovou kariéru v mých oÄÃch pÅ™itÞilo :(
--- Quote from: Sarakin on June 25, 2013, 10:29:57 PM ---Len aby ste neboli Fo2 sklamani.
--- End quote ---
Pro VÅ B která po mÄ›sÃci hranà konÄà a hned stÅ™Ãdá hru/server to bude bezpochyby zklamánÃ... ale teÄ vážnÄ›, z toho co jsem mÄ›l možnost vidÄ›t tak se fandové 2238 nemusà bát že by to bylo v nÄ›Äem horšà než 2238 (samozÅ™ejmÄ› maliÄkosti se najdou) a dlouhou dobu je to pro mÄ› jasný favorit jako důstojný nástupce 2238 a vlastnÄ› jsem to tak nÄ›jak oÄekával že vyjde na svÄ›tlo svÄ›ta hned po pádu dvadvatÅ™iosmy.
Nejsem věštec a dÄ›lat ho ze sebe nebudu, asi je bezpoÄet vÄ›cà co se můžou pokazit a pohÅ™bÃt jinak slibný server, ale můj tip je že vÅ¡ichni budete pořádnÄ› ÄumÄ›t a paÅ™it o 106, to vÄetnÄ› tady pana negativnÃho (Sarakina) ;>
Johnny Nuclear:
nope v žviotě jsem nikoho nezabanoval, i když za ty Vaše nadavky a slovni utoky by jste klidně bany zasoužlili
Vaultman:
--- Quote from: Kelin ---...
--- End quote ---
Kelin:
Johnny: Taky neÅ™Ãkám že nadávky a slovnà útoky jsou v pořádku, i když dokážu pochopit lidi který si ve hÅ™e naÅ¡tval, po tom co ses rozhodl vzkÅ™Ãsit nÄ›jaký žebráky co si neumà vzÃt stuff z báze nebo skoÄit na Äistý spawn a mÄ› si zabil svými powazz (aniž by ses tÅ™eba obtěžoval opravit mi APA co si kÅ™upnul i když v tý dobÄ› byla jediná co jsem mÄ›l), už ani nevÃm jestli si na mÄ› poÅ¡tval BoS npcéÄka nebo si mi dal dynamit do inventáře, bylo to totiž vÃckrát... tak jsem hold potom pÅ™i rozhovoru s nÄ›kým do chatu napsal že si "kokot" právÄ› proto že si mÄ› naÅ¡tval, ale nenà to tak že bych kÅ™iÄel ve mÄ›stÄ› nÄ›jaký slogany jako to dÄ›lali ostatnÃ.
Je to kurňa problém lognout postavu a jÃt do toho mÄ›sta tak aby si byl zranitelnej a bez powazz? Pokud by si to stÅ™Ãdal tak ani neceknu, ale stát uprostÅ™ed mÄ›sta a kdokoliv se ti znelÃbà tak ho zabÃt, no nevim nepÅ™ijde mi to moc ok. Ono mezi náma dnes je to stejnÄ› už vÅ¡echno jedno.
Vaultman: Kdyby si ten obrázek neposÃlal už potÅ™etÃ, tak bych se možná i zasmál ale opakovaný vtip...
EDIT: Pouze z respektu k Bantzovi už nebudu pokraÄovat v offtopicu, vidÃm Johnny že si to pamatuju jinak než ty ale alespoň se shodnem na tom že teÄ je to fuk. Vaultmane ty až se zmůžeÅ¡ na nÄ›co jinýho než posÃlánà obrázků a kopÃrovánà textů jiných lidÃ, potom se můžeme o nÄ›Äem bavit do tý doby mi můžeÅ¡ leda polÃbit zadnici :-*
Johnny Nuclear:
o.O
revivoval jsem uplnÄ› random lidi bez ohledu na frakci, barvu pleti, náboženské vyznánà Äi velikost podprsenky.
bb gunem jsme strilel do ruznych lidi, a mnohokrat za dementni chovani aka camping spawnu.
nikoho jsem bezduvodnÄ› nezabil, tak si nestěžuj, když jsi idiot a stÅ™iliÅ¡ po NPCÄkach tak se nedvi, a i tak jsem ty zabity revivnul
a vubec ten posledni tyden to bylo už vše uplně jedno
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version