Other > Československé fórum
FOnline 2 - nový začiatok
Kelin:
--- Quote from: Johnny Nuclear on June 25, 2013, 08:01:22 pm ---seriously ?
--- End quote ---
Jasně to je můj názor, máš s tím nějaký problém? Mám právo se tu svobodně vyjádřit nebo bude banán?
EDIT: Pravda je taková že mě poslední týdny sr**y různý GMka Devové a podobná verbež, ne sice šichni ale i tak jim to na jinak celkově bezproblémovou kariéru v mých očích přitížilo :(
--- Quote from: Sarakin on June 25, 2013, 10:29:57 pm ---Len aby ste neboli Fo2 sklamani.
--- End quote ---
Pro VŠB která po měsíci hraní končí a hned střídá hru/server to bude bezpochyby zklamání... ale teď vážně, z toho co jsem měl možnost vidět tak se fandové 2238 nemusí bát že by to bylo v něčem horší než 2238 (samozřejmě maličkosti se najdou) a dlouhou dobu je to pro mě jasný favorit jako důstojný nástupce 2238 a vlastně jsem to tak nějak očekával že vyjde na světlo světa hned po pádu dvadvatřiosmy.
Nejsem věštec a dělat ho ze sebe nebudu, asi je bezpočet věcí co se můžou pokazit a pohřbít jinak slibný server, ale můj tip je že všichni budete pořádně čumět a pařit o 106, to včetně tady pana negativního (Sarakina) ;>
Johnny Nuclear:
nope v žviotě jsem nikoho nezabanoval, i když za ty Vaše nadavky a slovni utoky by jste klidně bany zasoužlili
Vaultman:
--- Quote from: Kelin ---...
--- End quote ---
Kelin:
Johnny: Taky neříkám že nadávky a slovní útoky jsou v pořádku, i když dokážu pochopit lidi který si ve hře naštval, po tom co ses rozhodl vzkřísit nějaký žebráky co si neumí vzít stuff z báze nebo skočit na čistý spawn a mě si zabil svými powazz (aniž by ses třeba obtěžoval opravit mi APA co si křupnul i když v tý době byla jediná co jsem měl), už ani nevím jestli si na mě poštval BoS npcéčka nebo si mi dal dynamit do inventáře, bylo to totiž víckrát... tak jsem hold potom při rozhovoru s někým do chatu napsal že si "kokot" právě proto že si mě naštval, ale není to tak že bych křičel ve městě nějaký slogany jako to dělali ostatní.
Je to kurňa problém lognout postavu a jít do toho města tak aby si byl zranitelnej a bez powazz? Pokud by si to střídal tak ani neceknu, ale stát uprostřed města a kdokoliv se ti znelíbí tak ho zabít, no nevim nepřijde mi to moc ok. Ono mezi náma dnes je to stejně už všechno jedno.
Vaultman: Kdyby si ten obrázek neposílal už potřetí, tak bych se možná i zasmál ale opakovaný vtip...
EDIT: Pouze z respektu k Bantzovi už nebudu pokračovat v offtopicu, vidím Johnny že si to pamatuju jinak než ty ale alespoň se shodnem na tom že teď je to fuk. Vaultmane ty až se zmůžeš na něco jinýho než posílání obrázků a kopírování textů jiných lidí, potom se můžeme o něčem bavit do tý doby mi můžeš leda políbit zadnici :-*
Johnny Nuclear:
o.O
revivoval jsem uplně random lidi bez ohledu na frakci, barvu pleti, náboženské vyznání či velikost podprsenky.
bb gunem jsme strilel do ruznych lidi, a mnohokrat za dementni chovani aka camping spawnu.
nikoho jsem bezduvodně nezabil, tak si nestěžuj, když jsi idiot a střiliš po NPCčkach tak se nedvi, a i tak jsem ty zabity revivnul
a vubec ten posledni tyden to bylo už vše uplně jedno
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version