Other > Polskie Pustkowia

FOnline2 - Nowy początek!

<< < (4/6) > >>

Tomowolf:

--- Quote from: wesan on June 25, 2013, 05:01:15 pm ---A ty myślałeś że ten Dawid ze znaczkiem BMW to kto? :D

--- End quote ---
Zaskakujące że poznałem i po nicku i po zachowaniu.

Wichura:
To moje drugie konto na proxy, rolplejuję na nim gimbo-retarda.

Chrupek:
A ja myslalem ze zamkniecie w koncu mordy trolle, ale widze ze jeszcze i sto lat po tym calym 2238 bedziecie napierdalac bzdurami po tym forum.

Mtax:

--- Quote from: Chrupek on June 26, 2013, 12:00:48 pm ---A ja myslalem ze zamkniecie w koncu mordy trolle

--- End quote ---

Imposibrru :D

Beret:

--- Quote from: Chrupek on June 26, 2013, 12:00:48 pm ---A ja myslalem ze zamkniecie w koncu mordy trolle

--- End quote ---
Ahh, ta bujna wyobraźnia :P
A tak poza tym zastanawiałem się nad nazwą, bo niektórzy pisali że FO2 brzmi jakby zbyt wyolbrzymione, lecz według mnie pasuje idealnie, bo samą nazwą może już przyciągnąć ludzi. Starsi gracze którzy już dawno nie grali FO 2238 słysząc FOnline 2, będą to kojarzyć z czymś nowym, ale powiązanym z ich ukochanym uniwersum, oraz grą w której bawili się kiedyś z przyjaciółmi Online, dlatego przez sentyment mogą zagrać w "drugą" część tej gry mmo. Natomiast gdyby to był poprostu FOnline : Projekt X, to szczerze mówiąc zainteresowanie było by o wiele mniejsze, bo ci którzy aktywnie przeglądają forum to by to zignorowali (Był przecież FODE, FO Australia, pewnie kolejne gówno z tego wyjdzie -.-"), a ludzie którzy kiedyś bywali najpewniej by nie usłyszeli o tym, a jeśli to po prostu zignorowali bo co to ma być.
Tak więc według mnie dobra decyzja ^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version