Other > Polskie Pustkowia

CoÅ› nie gra w Gun Runners

<< < (4/8) > >>

wrednypiwosz:
Ras - albo robi siÄ™ coÅ› dobrze, albo wcale.

ZmieniajÄ…c temat....
Czy ktoś ma pomysł jak odpalić TLA2 pod linux, przez WINE? Bo wersję na win7 udało mi się naprawić, jednak to mnie nie zadowala.

Ras:

--- Quote from: Wichura on April 05, 2013, 12:03:34 AM ---Mobilne Internety i słabe transfery wykluczają pykanie w dowolną wersję FOnline, jak przypuszczam.

--- End quote ---

Testowałem FOnline na mobilnym Orange(Samsunga "Y" robił za router WiFi) i nawet dawało rade.

White150:
Ty, ale kurwa czekaj. Tlamk2 rowniez nie ma spakowanych pliczkow z folderu data!

wesan:
Ja pierdole, co żeście się przyjebali wielkości, nawet na pierdolonym 2mb necie sciągnięcie clienta godziny nie zajmie, w miedzy czasie uda ci się jeszcze obejrzec film, i wrócisz na gotowe. ~300 mb to nie żaden argument, a apropo piramid i xenumuff, z tym wydaniem fode ma on tyle wspólnego że hej, problem jest w napędzanym hejcie na serwer Fode, a nie w nim samym. Jedyny problem to optymalizacja, ale tego jak z nią jest (Czy źle czy dobrze) niewiem, więc się nie wypowiem. Uszanujcie czyjąś pracę i albo zamknijcie buzię albo zrecenzujcie dokładnie z plusami i minusami. Może wtedy wypowiedź będzie troche bardziej wartościowa.

wrednypiwosz:

--- Quote from: wesan on April 05, 2013, 03:55:54 PM ---Ja pierdole, co żeście się przyjebali wielkości, nawet na pierdolonym 2mb necie sciągnięcie clienta godziny nie zajmie, w miedzy czasie uda ci się jeszcze obejrzec film, i wrócisz na gotowe. ~300 mb to nie żaden argument, a apropo piramid i xenumuff, z tym wydaniem fode ma on tyle wspólnego że hej, problem jest w napędzanym hejcie na serwer Fode, a nie w nim samym. Jedyny problem to optymalizacja, ale tego jak z nią jest (Czy źle czy dobrze) niewiem, więc się nie wypowiem. Uszanujcie czyjąś pracę i albo zamknijcie buzię albo zrecenzujcie dokładnie z plusami i minusami. Może wtedy wypowiedź będzie troche bardziej wartościowa.

--- End quote ---
800MB i jeszcze + 200MB na pliki z F2. Tak, to rzeczywiście kurewsko dobre rozwiązanie.
Chce zagrać, już, zaraz, teraz, a nie patrzeć na nudne ściąganie modu. Choć transfer rzekomo się poprawił i leci max łączem, a nie ogranicznikiem do 230kb/s jak było to na samym początku imprezy.
Jak jednak wspomniałem już wielokrotnie, nie ma promocji, nie ma graczy, nawet gdyby jakikolwiek mod, był robiony przez team f2. I tyle w temacie.
I nie to żebym był wrednym chujem, co wszystko wie lepiej, podziwiam wkład pracy i zaangażowania w jakąkolwiek pracę, no ale do cholery, 800MB? Serio? Za mod bez plików z F2? Jovanko/Xenom wróć.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version