Other > Polskie Pustkowia

Laser rifle build do oceny.

<< < (2/3) > >>

Sorisso:
Pod dojenie i żreć siano ;D

Gorgy:
Postac ma być docelowo do farmienia Unity i raz na jakiś czas pvp. Głownie Unity.
Próbowałem coś działać na unity z BG ale przeważnie kończy się śmiercią, słyszałem, że snajper daje sobie tam rade i próbuję jakiegoś skleić; jak widać niezbyt mi to idzie :P
Macie jakieś sprawdzone gotowce lub porady do tego typu postaci?

Edit: jeżeli chodzi o dragi, to najlepiej gdyby był "na czysto". Nowy jestem i nie mam dostępu do używek.

Tomowolf:

--- Quote from: Gorgy on March 13, 2013, 07:33:50 pm ---Postac ma być docelowo do farmienia Unity i raz na jakiś czas pvp. Głownie Unity.
Próbowałem coś działać na unity z BG ale przeważnie kończy się śmiercią, słyszałem, że snajper daje sobie tam rade i próbuję jakiegoś skleić; jak widać niezbyt mi to idzie :P
Macie jakieś sprawdzone gotowce lub porady do tego typu postaci?

--- End quote ---
Niewiem przez co rozumujesz PVP, ale zdaje mi się że chodzi Ci o zabijanie bluesuitów, bo więcej taka postać nie potrafi zrobić.
Szczerze wole hybryde BG/EW na Unity, ale jak chcesz samo EW, to prosz.
http://www.nitue.net/#fcp/direct!id=8551

A jakbyś chcioł hybryde to pisz na pw.

racoon:
5 6 10 1 8 10 1

ew, bg, od

2x action boy

3x brd albo 3x lg

min hp = 195

fast shot/small frame

soulshine:

--- Quote from: manero on March 13, 2013, 07:03:21 pm ---Ten build ssie psie jajca. Finezja i fast shot? 113 hp? Panie  ;D

--- End quote ---

finezja i fastshot wedlug mnie to dobra kombinacja pod warunkiem, ze jestes hazardzista.
gram takim buildem i nie narzekam, oczywiscie nie przy 113hp, bo to byloby nieporozumienie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version