Other > Polskie Pustkowia
Servery FOnline
Zuczek:
Pograłem chwilę w TLA i jestem w szoku. Tylu rzeczy do craftu i questów jeszcze nie widziałem. Cała gra prezentuje się nadzwyczaj dobrze, pomimo licznych bugów i ścinek. Po 2 godzinach gry czułem się świetnie, nie to co frustracja w 2238. Polecam choć na razie raczej "turystycznie", tak do końca jeszcze nie jestem przekonany.
Evil Genius:
Na TLA widziałem dziś kogoś o nicku lucker23, w barze u becky w den grał na maszynach, zobaczyłem jego inv i miał 10k kapsli :P fajnie że gambling działa, ja zagrałem pare razy to miałem -5, pewnie jak sie wygrywa to +5, zawsze jakas szansa zarobku, mimo że jak zauważyłem jest mnóstwo możliwości, warto inwestować dosłownie we wszystko, barter sie przydaje bardzo, mozna sprzedać po wysokich cenach rzeczy znalezione z encounterow, ostatnio trafilem encounter gdzie biła sie karawana i jakies bandyci, to przezylo 2 na low hp, i zebrałem dosłownie wszystko
first aid tylko z duzym luckiem bo ja mam 1 i first aid strasznie losowe
Naprawde fajny system craftingu
Chrupek:
Mógłbyś w speecha zainwestować bo mój zespół ekspertów jeszcze nie rozszyfrował twojego postu.
wesan:
To skąd masz tych ekspertów? Z pod biedronki? Zrób im test z czytania dłuższych dialogów ze zrozumieniem.
White150:
Pewnie z ncr.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version