Other > Polskie Pustkowia

Servery FOnline

<< < (15/27) > >>

White150:

--- Quote from: ISn2 on March 20, 2013, 09:00:33 pm ---Oczywiscie ze RP nie jest chujowe, po prostu sposob w jaki ty postrzegasz RP (rodem z D&D IRL) ma sie nijak do FO. Mistrz gry, ckliwe historyjki, charakterystyki, odgrywanie postaci i inne pierdoly na /me /do - nie potrzebny ci do tego projekt rozwijany X lat, fantazja i czysty serwer wystarczy... Na poczatek proponuje beczke w NCR, niektorzy daleko na tym zajechali ;)

--- End quote ---
Nom, czysty wystarczy, tylko potrzebni sa odpowiedni "gracze". Ja tak robie od kilku lat.

wrednypiwosz:

--- Quote from: White150 on March 20, 2013, 08:05:28 pm ---Tak. Moze niekoniecznie w tej spolecznosci ale sa tacy ktorzy lubia pobawic sie w rolplejma, ktory moze np byc prowadzanony przez mistrza gry itd, wiadomo. Im lepsza, dokladniejsze charakterystyka, czy to autobiografia wlasnej, wymyslonej postaci, z ktora odgrywamy tym wedlug mnie lepiej.
--- End quote ---
W zestawieniu z 2155 to dziwnie brzmi. FO 2155 i mistrz gry...

--- Quote ---player: rozpisałem się na temat mojej postaci, jest nawet dokładny opis kieszonki z chomika w marynarce
GM: odpadasz, nie ma klimatu
player: ale napisałem
GM: nie ma klimatu
player: a może by tak
player: a tak
player: a...
playr: ... :(
player: ?

--- End quote ---

manero:
O co chodzi z tym FO2155 bo nie zalapalem?

Chrupek:

--- Quote from: manero on March 21, 2013, 04:28:57 pm ---O co chodzi z tym FO2155 bo nie zalapalem?

--- End quote ---

Nie ma klimatu.

Evil Genius:
Ja gram ostatnio na TLA, wydaje się świetne, dużo graczy i póki co super sie gra polecam
I oczywiście z chęcią pograłbym z kimś bo póki co wyszedłem ze slaver camp i gram sam :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version