nie wiem czy krotka historyjka postaci + SPECIAL i tagi podpada pod "rozbudowana charakterystykę", raczej nie ;P
Były już zapiski na betę w styczniu? Ktoś ruszył to kijem, po tym jak przeczytał że trzeba coś napisać? Jaka była frekwencja serwera?
Mam dziwne przeczucie że mniejsza niż na FO:Australia ale najważniejsze jest żeby napisać litanię bzdur, tylko po to żeby ktoś mógł to zweryfikować, a jeśli ten ktoś się nie zna na rzeczy, to nie będzie można pograć, bo nie zrozumiał?
I zadaj sobie pytanie w drugą stronę... Czy komuś będzie się chciało pisać rozbudowaną charakterystykę, tylko po to żeby pograć.
yup, ruszył kijem, w sumie byłem pozytywnie zaskoczony, bo to co przyszło, było już nawet niezłej jakości
co dziwne, obyło się bez marnej jakości wytworów gogle translate...
a beta będzie jak będzie, czyli standard, do którego wszyscy zdążyli się przyzwyczaić ;] słyszałem też o pewnej grze przeglądarkowej, ale nie chcę być za bardzo uszczypliwy
sprawa weryfikacji, frekwencji:
czy wy, kurwa, żartujecie? na 2238 nie ma weryfikacji żadnej, altów można robić do woli, podobno wieczorami po 150-180 graczy na serwerze.. a tak naprawdę gra się singleplayer przez większość czasu ;]
tyle pajacow i nerdow w jednym miejscu jeszcze nigdy nie widzialem
Witaj w internecie, czy przybywasz z przeszłości? :]
co to oznacza pełny serwer to nie wiem, kiedyś w tv był taki serial "pełna chata" to może coś w ten deseń?
btw nie ludzcie się ze jakies pisanie charakterystyki/historyjki powstrzyma altowanie.. żeby powstrzymać altowanie, sama gra musi być zrobiona w sposób ograniczający altowanie, a metod jest wiele, mniej lub bardziej bolesnych, skomplikowanych, wykonalnych itp.