Other > Polskie Pustkowia
Servery FOnline
Kilgore:
--- Quote from: JovankaB on March 14, 2013, 07:16:05 pm ---A teraz 11, więc 1/2 populacji DE już wróciła na 2238?
Eh...
--- End quote ---
jovanka opowiedz nam o sobie
manero:
--- Quote from: Tomowolf on March 14, 2013, 07:31:44 pm ---Nie! Nie rozumiesz tej logiki?
Ja też nie. iksde
--- End quote ---
Widzę, że bardzo chciałbyś zostać GMem albo chociaż moderatorem. Niestety, robisz to źle.
Tomowolf:
--- Quote from: manero on March 14, 2013, 07:55:02 pm ---Widzę, że bardzo chciałbyś zostać GMem albo chociaż moderatorem. Niestety, robisz to źle.
--- End quote ---
Nie podoba Ci się moje lizanie stóp, nie musisz o nim pisać, tobie kremu nie sprzedam ;>.
A tak naprawdę, To nie mam nic przeciwko tym serwerom, ale nie ma się co chwalić jak przyjdzie parunastu graczu i od razu "a chuj bo uciekajom z 2238 bo to chuinia".
Interpretacja tego to już twój prywatny problem, dziękuje.
Beret:
--- Quote from: Tomowolf on March 14, 2013, 07:31:44 pm ---A są tam piramidy? Screeny plx.
--- End quote ---
Niestety piramiduf nie widziałem jak grałem w "closed" bete, ale może zrobili jakieś. ;)
kompreSor:
--- Quote from: Tomowolf on March 14, 2013, 07:31:44 pm ---Jeżeli będzie się dało grać tak jak na 2238, czyli w miarę stabilnie, to wpadne chętnie.
A są tam piramidy? Screeny plx.
--- End quote ---
stabilny jest, to jest już OBT, choseny - czyli my, nawet już jakieś TC robimy które daje dużo stuff dla porównania:
2238 daje same drugs, ammo, trochę do crafting i capsle
deser daje stuff (np. bazuki elektroniczne, ca mk2 w różnych kolorach) ammo , drugs
2238 licznik TC wynosi 15 minut a stuff się respi po podbiciu miasta czekają pół godziny
deser licznik TC wynosi 12 minut a stuff się respi podczas licznika co 4 minuty (3 respy)
2238 aby zdobyć miasto trzeba, stuff i nie określoną liczbę graczy
deser można odpalić na blue ale jest neutralna milicja która broni miasta w czasie odpalenia licznika, trzeba 4 graczy na odpalenie licznika
piramid nie ma to je europa :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version