Other > Polskie Pustkowia
Servery FOnline
DocAN.:
W Den jest możliwość kupowania/sprzedawania przedmiotów pomiędzy graczami w oparciu o system aukcji.
Chcąc sprzedać przedmiot wybieramy "Sell" następnie z okna przedmiot który chcemy sprzedać, ustalamy cenę (cost), okres trwania aukcji. Lot (czyli o ile mozna podbijac) większość przedmiotów schodzi jako "kup teraz"
Poniżej okno z listą przedmiotów jakie gracze wystawili na aukcji:
Kasa za wystawione przedmioty i przedmioty, które kupiliście respią się w szafce w banku (na screenie zejście do banku)
Aby dostać się do skrzynki należy zapłacić 100 capsli Hubologowi w szmacie.
Evil Genius:
--- Quote from: Wichura on April 20, 2013, 08:13:25 am ---A idź w pizdu z takim serwerem dla crafterów, żeby wyprodukować byle śmierdzącą kurtkę trzeba mieć igłę, nitkę i diaboł wie co jeszcze. Realizm, ta. 2238 w epoce przed cooldownami, blueprintsami i innymi pojebaństwami miało to dużo lepiej rozwiązane.
--- End quote ---
do zrobienia lether armora trzeba dokładnie 4 przedmiotów, z tego co pamietam na 2238 trzeba było podobnie, swoją drogą ja craftowałem je na początku gry, teraz wszystko mam ze sklepów więc jak kogoś craft irytuje może kupować spokojnie do metal armorów mkII.
Podoba mi sie bardzo ten FOV, że widać wszystko w zasięgu percepcji, a nie jak na 2238 zależne czy stoimy tyłem bokiem.... i za przeszkodami też nic nie widać, teraz widze jakie to głupie jest, nawet we własnej bazie trzeba było pisać przez /s żeby było widać co piszemy do sojusznika lol
wrednypiwosz:
--- Quote from: Evil Genius on April 20, 2013, 12:06:04 pm ---Podoba mi sie bardzo ten FOV, że widać wszystko w zasięgu percepcji, a nie jak na 2238 zależne czy stoimy tyłem bokiem.... i za przeszkodami też nic nie widać, teraz widze jakie to głupie jest, nawet we własnej bazie trzeba było pisać przez /s żeby było widać co piszemy do sojusznika lol
--- End quote ---
Super. Widać nawet przez ściany, to już WH nie opłaca się pisać ;/
Evil Genius:
W fallout 1 i 2 też jakoś widać przez ściany.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Evil Genius on April 20, 2013, 01:13:56 pm ---W fallout 1 i 2 też jakoś widać przez ściany.
--- End quote ---
A w F1 lub F2 masz multi? To z czym do ludzi.
Pomijając że na TLA nie ma TB, to nawet w RT widoczność globalna ssie. Niczego nie zaplanujesz, zerowa taktyka, czysta rozpierducha jak w quake. Serwer ratują questy (pomimo że stare), bo nawet na craft jest już płacz.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version