na gatling najlepiej kupic/znalesc bp na dynamit, wziasc profesje demilition expert, zrobic alta ze steal/traps, traps skill (niewiem dokladnie ile, ja mam 180), kupic deto parts w redding albo od graczy, zrobic dynamity i okradajac wsadzac dla enclave dynamit, czekasz az wybuchnie i drugi zlotuje i okradasz tego drugiego z gatlinga co zabral lot
Quote from: Sorisso on March 08, 2013, 09:26:27 pmna gatling najlepiej kupic/znalesc bp na dynamit, wziasc profesje demilition expert, zrobic alta ze steal/traps, traps skill (niewiem dokladnie ile, ja mam 180), kupic deto parts w redding albo od graczy, zrobic dynamity i okradajac wsadzac dla enclave dynamit, czekasz az wybuchnie i drugi zlotuje i okradasz tego drugiego z gatlinga co zabral lotNie pisałbym tego na forum. Przyjdzie Jovanka i się skończy... Niszczysz tym gospodarkę!
Niech ci bd
http://fodev.net/forum/index.php/topic,28050.msg241437.html#msg241437
brakuje tylko milicji w TC i gra będzie świetna.
Wiem, jakież to trudne, więc wyręczę cię koszmarnie trudnym użyciem klawiatury, z domieszką myślenia: http://fo2238.fodev.net/wiki/Gatling_laserTak wgl. jaki masz lvl?
Nie popuść z wrażenia Jestem nowym graczem a ty mi wrzucasz stronę z Wiki z droptabelami. I jak twoim zdaniem nowicjusz ma takie coś zabić? Zaflamerować na śmierć? Dobijam 16 poziom i jakoś leci do przodu.Bardziej zależało mi na poradniku newbie friendly, przykładowo ten autorstwa Sorisso, dziękuję.
uzyj mozgu i kup gatlinga na forum. taki to trudny i skomplikowany proces ktorego na ktory newbie nie moglby nigdy wpasc?
Nie używam handlu z innymi graczami w tej grze, przejechałem się na tym kilka razy (jeszcze w 2010, teraz nie ryzykuję). Poza tym jak już musisz tak dopierdalać innym to przynajmniej postaraj się używać podstawowych zasad ortografii, bez tego nie jesteś odbierany na poważnie Jak w tych czasach trudno nawet o proste rady w głupiej gierce bez narażania się na ostrzał zakompleksionych siedemnastolatków. Kończę z wami bo mnie męczycie.Przy okazji: Racoon, dzięki za pomoc z tym radiem. Przydała się.
Nie używam handlu z innymi graczami w tej grze, przejechałem się na tym kilka razy (jeszcze w 2010, teraz nie ryzykuję).