Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (17/84) > >>

Tomowolf:
Ja bym zjadł paprykarza, albo kebaba.

manero:

--- Quote from: SoulRak3r on March 22, 2013, 07:33:16 pm ---No nie sądzę że cokolwiek uda się wygilgać. W sumie to nie znam Jovanki i nie wiem za co jest odpoiwedzialna/ny, pisze do ogółu może ktoś to czyta :) a co do tematu w ktorym piszemy to jest on smutny. narzekamy by potem narzekać że narzekamy i użalać się nad nędznym losem FO. Ide na rente.

--- End quote ---

Nikt nie narzeka aby narzekać, jako autor tematu chciałem po prostu zwrócić uwagę w jak chujowej kondycji znajduje się ten serwer.

Killy:
wrocilem po roku, zeby sie upewnic ze jest tak jak myslalem czyli huj*wo, wykopac niczego nie idzie bo wszystko depleted, moby w huj silne, nie idzie badziewia upierd*lic z czegokolwiek dostepnego dla poczatkujacych;
normalnie cud miod orzeszki, spelnienie snow wszystkich sadystow w dev teamie, ktory sie powiekszyl o kolejne beztalencia bez pojecia o czymkolwiek, ktorych jedynym zadaniem w ich nedznym zywocie bylo siedzenie na fonline i podgladanie na sneaku co robia inni

Wichura:
Właściwie to "chuj" lepiej pisać przez "ch", jest wtedy dłuższy.

Nie wiem czego oczekiwałeś bąbelku, cyferki przy statusie serwera mówią jasno, że została jakaś garstka w porównaniu do początków 2238. Co tych uparciuchów trzyma nie wiem, brak alternatywy, uzależnienie, przyzwyczajenie, ciężko powiedzieć.

Tomowolf:

--- Quote from: Wichura on March 23, 2013, 07:31:46 am ---brak alternatywy, przyzwyczajenie
--- End quote ---
Tylko to.

Jeżeli patrzeć z oka starego gracza, nie jest tak źle, a jeśli wejdzie nowy, widzi dużo niedociągnięć, lub proste rzeczy które są spierdolone po całości.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version