Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (15/84) > >>

Chrupek:

--- Quote from: Rage master on March 20, 2013, 08:56:29 am ---No stanie w ncr na offie jest całkiem ok. Minimalizujesz clienta i pierdolisz fo :) w takiej formie 2238 jest zjadliwe.

--- End quote ---

Niepotrzebnie to napisales. Znerfia wam afkowanie w ncr i gowno bedziecie miec a nie zjadliwy serwer. Wasteland is harsh.

Krupniok:
Dobre by to było. Stoisz dłużej niż minutę w jednym miejscu - podchodzi policjant i prosi uprzejmie o przesunięcie się. Gdy nie posłuchasz - seria z FN Fala ;d

Wichura:
To całkiem dobry pomysł, w ten sposób poprawi się interakcję między graczami.

White150:
I potem ten rage i wypominanie devom jacy to oni nie sa i jak niszcza gre...

SoulRak3r:
Nie do końca rozumiem jaką interakcję między graczami chcą uzyskać twórcy gry. Przecież wasteland is harsh. Jedyna interakacja jaka tu powinna mieć miejsce to by kogoś zastrzelić, okraść i ewentualnie zgwałcić. Z tego co wiem już dawno przed kilkoma waipami był cel osiągnięty - szczególnie że wszyscy mówią że kiedyś było lepiej (sam pamiętam 3 ostatnie waipy). Biegało usmiechnięte towarzystwo wśród tryskających flaków i pieczonej schabizny, coś się działo i działo się całkiem nieźle, a co najważniejsze - szalenie pasowało to do klimatu postapokaliptycznego świata. Ktoś chciał się wymieniać przedmiotami? proszę bardzo. Niech tylko bóg ma go w opiece. Pochylanie się nad słabymi/początkującymi graczami nie ma większego sensu (przynajmniej dla mnie). To przecież nie Metin2, hello kitty czy inny perfect world by żyło się lekko i przyjemnie.
Właśnie to mnie do tej gry przyciągnęło, że jest trudno, jest podle i wiadomo czego oczekiwać od napotkanej na pustkowiu osoby - czyli - jest zajebiście i jest klimacik.
W falloucie nie osiągnie się tętniących życiem miast gdzie uśmiechęci gracze będą wymieniać się karteczkami - jak obrazek miasta z gry RAGE. Gra fajna ale kuje w oczy rzygsowaty świat.
Czy się mylę?
Ps. przepraszam za obrazę uczuć religijnych

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version