Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
maszrum:
nic nowego. obecna sytulacje na 2238 mozna opisac jednym slowem - chujnia.
wkrotce szykuje sie wysyp serverow fonlina. nie sadze zeby 2238 bylo w stanie rywalizowac z innmi. populacja na dzinen dzisieszy jest bardzo niska, wole nie wiedziec co sie bedzie dzialo za dwa miesiace :)
Tomowolf:
--- Quote from: maszrum on February 21, 2013, 03:04:33 pm ---nic nowego. obecna sytulacje na 2238 mozna opisac jednym slowem - chujnia.
wkrotce szykuje sie wysyp serverow fonlina. nie sadze zeby 2238 bylo w stanie rywalizowac z innmi. populacja na dzinen dzisieszy jest bardzo niska, wole nie wiedziec co sie bedzie dzialo za dwa miesiace :)
--- End quote ---
Wkrótce - mówisz tu o czasie rozciągającym się od miesiąca do 100 lat, to ja wole pograć w painta.
OFC - nie narzekam, tylko taka smutna prawda, ludzie znający się na rzeczy rozbijają na małe kupki i powstające serwery - "robią się" jeszcze wolniej, a zamiast tego można by się skupić na jednym porządnym.
Kelin:
Nigdy nie miałem idler status w Hinkley to jest jakiś falsyfikat :o (albo poważny bug)
manero:
--- Quote from: Kelin on February 21, 2013, 03:46:28 pm ---Nigdy nie miałem idler status w Hinkley to jest jakiś falsyfikat :o (albo poważny bug)
--- End quote ---
Chuj kurwa a nie falsyfikat. Szkoda, że żaden z licznych polskich developerów nie zechce nam tutaj wyjaśnić co, jak i dlaczego ażeby lud ciemny mógł wreszcie chociażby spróbować pojąć jaka prawda kryje się za tymi zmianami.
Wichura:
--- Quote from: manero on February 21, 2013, 08:05:08 pm ---ażeby lud ciemny mógł wreszcie chociażby spróbować pojąć jaka prawda kryje się za tymi zmianami.
--- End quote ---
Na tym screenie w dwudziestym pikselu słychać strzały!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version