Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
kompreSor:
--- Quote from: jan0s1k on June 07, 2013, 11:54:51 pm ---Aktualnie zmieniamy maszynę, tak więc jeszcze jakiś czas nie potrzeba :) Będzie szybciej, lepiej i (o ile się postaram :P) natywnie, a nie przez wine jak do tej pory :P
--- End quote ---
targujmy się chcę co najmniej tyle FPS co w 2238'ski Nowym Reno (gdzieś około 15-25) to jest masakra jak wejdę do Londynu to mam 7 fps i mam dłużą przerwę w graniu niż mieszkańcy tego Londynu o 5 na herbatkę.
Chrupek:
--- Quote from: kompreSor on June 08, 2013, 04:39:07 am ---targujmy się chcę co najmniej tyle FPS co w 2238'ski Nowym Reno (gdzieś około 15-25) to jest masakra jak wejdę do Londynu to mam 7 fps i mam dłużą przerwę w graniu niż mieszkańcy tego Londynu o 5 na herbatkę.
--- End quote ---
Jakimże debilem trzeba być aby zastosować apostrof (oczywiście błędnie), ale nie klepnąć żadnego przecinka, ani kropki? Może jednak ta dłuża przerwa w graniu to nie jest taki zły pomysł;>?
Wichura:
Może ma popsutą klawiaturę, a ty się zaraz dopierdalasz.
jan0s1k:
--- Quote from: kompreSor on June 08, 2013, 04:39:07 am ---targujmy się chcę co najmniej tyle FPS co w 2238'ski Nowym Reno (gdzieś około 15-25) to jest masakra jak wejdę do Londynu to mam 7 fps i mam dłużą przerwę w graniu niż mieszkańcy tego Londynu o 5 na herbatkę.
--- End quote ---
Kwestia fpsów to trochę inna sprawa. Chodziło mi o wydajność (niższe pingi, więcej cps, mniejsze lagi :P)
Slr_Hubertus:
DI END JovankaBEEE przedawkowała kokainę braną razem z vicodinem. Jej pro uber ficzery były tak profesjonalne że pozostali devsi nie nadążali ze swoją pracą. Ciekaw jestem gdzie teraz nasza PRO gramistka się podzieje... może kulki online? Oby forum nie zamkneli bo tu batalia toczy się 24/7 :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version