Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
ISn2:
Znowu odstawiles leki Hubercik, nie kapuje skad bierzesz te informacje o mnie, nie logowalem sie na 2238 prawie rok, nigdy nie pochwalilem zadnego apdejta/ficzera na 2238 w ciaglu ostatnich 2 lat, przestan pieprzyc :-X
White150:
Nie rozumiem o czym ten gosciu pisze, najpierw placze, ze jest za duzo serwerow zamiast jednego, a teraz namawia do grania w tla na wlasnym sprzecie :D Chyba pomyliles tematy i podforum. Nie zauwazylem tutaj nikogo kto cieszylby sie z nowych aktualizacji i fiuczerow, nawet nie wiem czy kto kolwiek gra w 2238 z polski oprocz uzytkownika Tomowolf.
wrednypiwosz:
@Slr_Hubertus czyli co Ty robiłeś w 2238?
--- Quote from: Tomowolf ---Wole napierdalać bluesuity po miastach i ewentualnie kogoś uzbrojonego jak pojawi się w mieście.
--- End quote ---
Jeszcze Ci się nie znudziło? Psujesz gospodarkę Tomo. Przez takich jak Ty, Joanka robi kolejny update, bo przecież "ktoś gra".
ps. hinkley już naprawili?
Tomowolf:
--- Quote from: wrednypiwosz on May 09, 2013, 04:06:17 pm ---@Slr_Hubertus czyli co Ty robiłeś w 2238?
Jeszcze Ci się nie znudziło? Psujesz gospodarkę Tomo. Przez takich jak Ty, Joanka robi kolejny update, bo przecież "ktoś gra".
ps. hinkley już naprawili?
--- End quote ---
Henieklej dalej jest dla altów powyżej 3 inta.
W sumie wychodze z chujowej refleksji, gram tu już 3 lata, lub , nie wiem jak to liczyć, zaraportowalem dużą ilość bugów w sekcji forum oraz na trackerze, w zamian dostałem 3 ciastka i wyzwany od noobów przez DEV team, dziękuje za taką współpracę, czekam tylko na wipe i jakiś update i zjebie specjalnie exploitem gospodarke dzień po wipie, szybciej niż Rosjanie z SoTu ;-).
ISn2:
--- Quote from: Tomowolf on May 09, 2013, 04:21:40 pm ---czekam tylko na wipe i jakiś update i zjebie specjalnie exploitem gospodarke dzień po wipie
--- End quote ---
raczej tydzien po, bo dzien to jednak za malo przy obecnym stanie rozgrywki :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version