Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
187umkillass:
--- Quote from: White150 on April 26, 2013, 02:57:23 pm ---zjebanego humoru
--- End quote ---
Dobrze to ująłeś waćpanie.
--- Quote from: ISn2 on April 26, 2013, 02:51:43 pm ---chcesz zeby forum tez przenioslo sie na TLA :D ?
--- End quote ---
Nie koniecznie 4um, poprostu internetowi "rycerze". Za dużo tu Fairy tale's. A już w szczególności EGO każdego z osobna.
ISn2:
--- Quote from: 187umkillass on April 26, 2013, 03:32:53 pm ---Nie koniecznie 4um, poprostu internetowi "rycerze". Za dużo tu Fairy tale's. A już w szczególności EGO każdego z osobna.
--- End quote ---
rozumiem, masz na mysli taka krystalizacje forum, zeby sama smietanka zostala, taka jak teraz na serwerze? :D
187umkillass:
Jeśli mam precyzyjnie ująć sedno, to chodzi mi bardziej o fakt aby takie śmieszne piesko-trolle miały kaganiec na pysku. Może nie mam jak to kolega wyżej ujął "zjebanego humoru" bo jak widać nie bawi mnie trolling na 4um. Wdawanie się w jakiekolwiek dyskusje które pozornie na początku są na "poziomie" nagle diametralnie zmieniają się w dyskusję typu MOJE uber-ultra-ego jest przezajebiste.
Reasumując drogi IsN odpowiedz mi gdzie tu zabawa, może mnie przekonasz. Wódź TęgaPała z Arroyo mi mówi że jako jeden z naczelnych trolli będziesz miał coś ciekawego do powiedzenia!
P.S Wracam do czyszczenia tego gówna...
Tomowolf:
BTW od hejtu i nudy byłtemat mleko i ciastko, a nuby nie umiejące czytać same się rozlazły.
ISn2:
--- Quote from: 187umkillass on April 26, 2013, 05:12:26 pm ---Jeśli mam precyzyjnie ująć sedno, to chodzi mi bardziej o fakt aby takie śmieszne piesko-trolle miały kaganiec na pysku. Może nie mam jak to kolega wyżej ujął "zjebanego humoru" bo jak widać nie bawi mnie trolling na 4um. Wdawanie się w jakiekolwiek dyskusje które pozornie na początku są na "poziomie" nagle diametralnie zmieniają się w dyskusję typu MOJE uber-ultra-ego jest przezajebiste.
Reasumując drogi IsN odpowiedz mi gdzie tu zabawa, może mnie przekonasz. Wódź TęgaPała z Arroyo mi mówi że jako jeden z naczelnych trolli będziesz miał coś ciekawego do powiedzenia!
P.S Wracam do czyszczenia tego gówna...
--- End quote ---
Forum traktowalem zawsze rozrywkowo, nie rozumiem skad ta cala dramaturgia, chyba nie pamietasz starych czasow, kiedy panoszyla sie tu typowa gimbazerja a duza czesc rozmow sprowadzala sie do zwyklych wyzwisk. Nie wiem co to jest "zjebany humor" moze niech twoj kolega doprecyzuje, mysle ze za bardzo to wszystko przezywasz...
Czyszczenie gowna to chyba teraz intratny interes, zwazywszy na kompletny brak konkurencji, pewnie z kamieniami w kopalniach tez juz nie ma problemu, co? ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version