Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (44/84) > >>

ISn2:
chyba najwyzszy czas zeby glos zabral rzecznik prasowy 2155...

https://www.youtube.com/watch?v=LLEH3ol6ZKs

Kilgore:

--- Quote from: Tomowolf on April 22, 2013, 03:09:21 PM ---Niewiem czy was kiedyś JovankaBe czy Wipe skrzydzili/ły, że BBS tak ostro mają z nimi problemy, nie obchodzi mnie to, bardziej jest to zabawne, bo oni są na wyższej pozycji, to tak jakby chomik szczekał do pana
--- End quote ---
To chyba zadziałało w drugą stronę i chomik pogryzł pana, a ten w ramach zemsty przestał mu zmieniać trociny w klatce :(...

--- Quote ---I cały czas leci pierdulenie o tym że nie da się grać, że pomysły poronione, a ja uważam że wasz tyłek został za bardzo dotknięty, bo "gracze z ncr" mogą teraz sobie porobić TC i zabrać wam wasze banany.
Hipokryzją jest to że narzekacie na brać graczy w obrębie PVP, jak nie dopuszczacie nikogo do bananowca, z którego sypią się rzeczy potrzebne do STAŁEGO uczestnictwa w tymże zajebistym procederze.
Nie rozumiem po prostu tego argumentu, przez was wysyłanego.
--- End quote ---
Jakie nasze banany, człowieku, każdy ma w te banany wyjebane a ludzie w ciągu ostatnich trzech tygodni zalogowali się w grze raptem wczoraj na szybką akcję. Nie wiem zatem po co to sranie żarem.

--- Quote ---Ból dupy sięgnął prostaty jak widzę.

--- End quote ---
Skoro ból dupy sięgnął prostaty, to znajdź sobie dobrego specjalistę.

Tomowolf:

--- Quote from: Kilgore on April 22, 2013, 03:19:55 PM ---Jakie nasze banany, człowieku, każdy ma w te banany wyjebane a ludzie w ciągu ostatnich trzech tygodni zalogowali się w grze raptem wczoraj na szybką akcję. Nie wiem zatem po co to sranie żarem.

--- End quote ---
No to w czym problem, idling się nie podoba? Nie trzeba już 10 postaci expić = nawet noob może sobie pobiegać z małpami.
Reszta ficzerów - macie racje, no jest dużo chujozy mejozy, nie ma konkretów takich jak enco karawan, blueprintów zrobionych sensownie, i jakiejkolwiek ekonomii w sklepach, reszta jest w sumie ok, patrząc na to z góry można wywnioskować że wszystko jest łatwe do zdobycia, każdy może pobiegać z laserem, czy też minigunem.
Ale po co rzucać się żarem, skoro jest to robione tylko i wyłącznie od DEViantów dla DEViantów?

Nice_Boat:

--- Quote from: ISn2 on April 22, 2013, 03:14:06 PM ---chyba najwyzszy czas zeby glos zabral rzecznik prasowy 2155...

--- End quote ---

Widzę że byłeś, widziałeś, heh.

@Tomowolf
Jak myślisz, jaka byłaby reakcja graczy Mortal Kombat gdyby w kolejnym patchu zamiast Sub-Zero wstawili bardzo mangową wersję Cammy, zamiast krwi marmoladę i do tego dodali superkombosy rodem z Toshindena aktywowane jednym przyciskiem i animacje wyboru postaci które trwają 60 sekund i nie da się ich pominąć? No właśnie. I nie zaczynaj że gra indie czy że nikt nikomu za to nie płaci, bo z perspektywy gracza nic to nie zmienia - tym bardziej że grupa wiekowa tutaj to gdzieś tak 25+ i raczej każdy ma w dupie nawet i płacenie abonamentu, bo to koszt mniejszy niż jednego wyjścia na browar i raczej należałoby tu spojrzeć na czas włożony w grę. W sumie to devsi powinni się cieszyć że gra jest za darmo, bo gdyby nie była to grałaby pewnie tylko Samira i jej kot.

Tomowolf:

--- Quote from: Nice_Boat on April 22, 2013, 03:27:40 PM ---Jak myślisz, jaka byłaby reakcja graczy Mortal Kombat gdyby w kolejnym patchu zamiast Sub-Zero wstawili bardzo mangową wersję Cammy, zamiast krwi marmoladę i do tego dodali superkombosy rodem z Toshindena aktywowane jednym przyciskiem i animacje wyboru postaci które trwają 60 sekund i nie da się ich pominąć? No właśnie. I nie zaczynaj że gra indie czy że nikt nikomu za to nie płaci, bo z perspektywy gracza nic to nie zmienia - tym bardziej że grupa wiekowa tutaj to gdzieś tak 25+ i raczej każdy ma w dupie nawet i płacenie abonamentu, bo to koszt mniejszy niż jednego wyjścia na browar i raczej należałoby tu spojrzeć na czas włożony w grę. W sumie to devsi powinni się cieszyć że gra jest za darmo, bo gdyby nie była to grałaby pewnie tylko Samira i jej kot.

--- End quote ---
Z tej racji że akurat smyrałem często w MK, muszę przyznać Ci racje : P
Jedynie gryzie mnie nieuzasadnione wyjebanie karawan, które i tak caÅ‚ego gówno miaÅ‚y, a gracze farmiÄ… dalej to co jest im potrzebne, ale zdaje mi siÄ™ że jest to za Å‚atwe i dostanie nerfa, bo jak można w grupie farmić najlepszy dostÄ™pny pancerz w grze  ;D.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version