Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
wrednypiwosz:
--- Quote from: racoon on February 22, 2013, 08:26:10 pm ---super odpowiedz na temat i z sensem. brawo yeti. nie wiesz co napisac to nie pisz nic.
--- End quote ---
Jak dobrze że stosujesz się do własnych zasad.
--- Quote ---Dlaczego inne gry nie maja z tym problemu?
--- End quote ---
To zależy od wielu czynników. Jak np. legalności ;)
Dark Angel:
--- Quote from: Rejfyl on February 21, 2013, 11:00:29 pm ---O wow, temat jak z 2011. Wpisuję się z nostalgii.
--- End quote ---
Historia lubi się powtarzać.
Polecam pierdolnąć tą gre, te wszystkie alty, setki tysięcy ton stuffu i dać sobie z nią spokój, bo szkoda na nią czasu. Jeszcze jakiś czas dało się na niej pobiegać w Reno, ale potem wszystko popsuli.
Czasy FO 2009, wróćcie!
Wichura:
--- Quote from: White150 on February 22, 2013, 08:32:51 pm ---A to ze nie powstaja nowe serwery albo maja taki zaplon to wina tylko i wylacznie braku odpowiednich ludzi. Dlaczego inne gry nie maja z tym problemu?
--- End quote ---
Ja tam nie wiem, bo ze wsi jestem, ale za tworzenie darmowego serwera do darmowej gry nikt mi nie płaci ani kopiejki. Trzeba zarabiać inaczej, jak mama nie utrzymuje, stąd tempo erozji granitu, towarzyszące powstawaniu znakomitej większości nowych serwerów.
2238 ma póki co ogromną przewagę nad nimi - istnieje i działa, chujowo ale jednak.
--- Quote from: wrednypiwosz on February 22, 2013, 08:41:47 pm ---To zależy od wielu czynników. Jak np. legalności ;)
--- End quote ---
A ty znów swoje. Nie nudź, nawet Bethesda ma to w rzyci.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Wichura on February 22, 2013, 08:47:32 pm ---A ty znów swoje. Nie nudź, nawet Bethesda ma to w rzyci.
--- End quote ---
To akurat znaczący argument. Jakby wszystko było cacy, to dałoby się wyciągnąć trochę grosza na serwer legalnie, bez żebrania o dotacje, z normalnie opłacaną ekipą.
Z grupą gimnazjalistów i starców nie da się zajechać daleko, choć dużo próbuje.
Wichura:
Kto by płacił ekipie profesjonalistów za robienie gry opartej na pełnoletnim RPGu, którego większość normalnych ludzi kojarzy z turową walką ze szczurami w V13, którą kończyli zgonem i ragequitem?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version