Other > Československé fórum
Laser Gatling
RabitMan:
nebo můžeš natěžit 2k metal partu a 20 gatlinu ti spadne do klína :) je mnoho cest:)
Doctor Who:
--- Quote from: RabitMan on February 13, 2013, 03:17:15 pm ---nebo můžeš natěžit 2k metal partu a 20 gatlinu ti spadne do klína :) je mnoho cest:)
--- End quote ---
jako ze by si prodaval 1 gatling za 100 metal parts? vzdit si bohatej, tak mi neco venuj ne :D
Kelin:
Bohatství je relativní pojem, i když toho může vlastnit mnohem víc než průměrnej člověk neznamená to že mu nikdy věci nedojdou. V týhle hře to platí dvojnásob, Rabiťák je známej tím, že rád chodí rambo a ztrácí gatlingy, i kdyby jich měl 100 je to nic, protože pokud takhle každej den odevzdá třeba 5 gatlingů, můžeš si lehce spočítat kdy mu dojdou ;)
S přístupem dej dej dej daleko nedojdeš, mnohem lepší je být skromnej a bojovat s tím co si dokážeš obstarat.
Doctor Who:
--- Quote from: Kelin on February 13, 2013, 06:52:59 pm ---Bohatství je relativní pojem, i když toho může vlastnit mnohem víc než průměrnej člověk neznamená to že mu nikdy věci nedojdou. V týhle hře to platí dvojnásob, Rabiťák je známej tím, že rád chodí rambo a ztrácí gatlingy, i kdyby jich měl 100 je to nic, protože pokud takhle každej den odevzdá třeba 5 gatlingů, můžeš si lehce spočítat kdy mu dojdou ;)
S přístupem dej dej dej daleko nedojdeš, mnohem lepší je být skromnej a bojovat s tím co si dokážeš obstarat.
--- End quote ---
Taky že už jsem si koupil dynamit BP za 5k a zloděje mám už na 7lvl.
greenthumb:
nezabudni na detonator parts :D, to je asi najnarocnejsia cast toho celeho ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version